Jeg har brug for jeres input - sækkestol

Børnene var på shopping i går

 photo IMG_7939_zps000f33c1.jpg

I går kom vi i tanke om, at børnene stadig havde nogle penge liggende i deres pung fra sidste jul. Derfor fik de lov at gå ud og købe en enkelt ting i Fætter BR. Så kunne vi også lige få købt lidt ind, og jeg kunne komme i H&M for at se, om der var noget tilbage fra All For Children kollektionen.

Som I kan se på billederne nedenunder, så fik V sit længe ønskede lyssværd. Lidt fjollet at det skulle købes lige op til hendes fødselsdag, men det er så sjældent, at hun virkelig falder for et stykke legetøj hun bare må eje. Så det kom med hjem.

 photo Blog16_zpsf9cc4a54.jpg

F købte sig noget Lego. Han samlede det selv ud fra samlevejledningen. Fuldstændig uden hjælp fra Thomas eller mig. Må man så ikke godt være lidt stolt som mor? Det er jeg i hvert fald.  Derudover fik han hevet rokketand nummer to ud med møje og besvær (jo, sådan staves det – har tjekket). Shit jeg kunne virkelig se, at det gjorde ondt på ham, men han havde forhandlet med mig omkring køb af julekalender imorgen, hvis tanden kom ud. Så han kæmpede virkelig.

V i kjole fra Zara og strømpebukser fra Mini A Ture


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brug for jeres input - sækkestol