Anmeldelse af Nomi højstol

Fødselsdagsgaver til 4 årig

  photo ScreenCaptures8_zps9989443a.jpg

Ur 200 kr. // JVC høretelefoner til børn 246 kr. (begrænset lyd)// Hay Box Box 299 kr. til børneværelset // H&M All for Children kjole 399 kr. // Disney Brave dukke ca. 150 kr (på tilbud lige nu)

Så er der indkøbt gaver til V’s fødselsdag. Vi giver selv det søde vægur med uglen,  Hay-æskerne og kjolen fra H&M, som faktisk føles virkelig lækker i materialet. Det er altså noget andet end det glinsende stof fra Fætter BR. Hun bliver skøn i den med sørøverhat og klap for øjet.

Mine forældre giver hende høretelefonerne og den søde dukke. Begge børn har haft høretelefonerne fra JVC i nogle år, og de er simpelthen så gode. De sidder godt på de små hoveder, og så er det begrænset, hvor højt du kan skrue op for lyden, så de ikke skader deres hørelse. V’s var blevet slidt, så det bliver godt med nogle nye.

   

6 kommentarer

 • Smart med begrænset lyd! Det er noteret til Beans næste fødselsdag. Mon ikke der er en lille (stor!) pige, der bliver rigtig glad for sine fine gaver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, de høretelefoner skal jeg da se nærmere på, er MM for lille til dem tror du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Ja er de ikke smarte? Jeg tror V var to år da hun fik sine første, og de passede fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige gaver:) Gro bliver også 4 til december. Tror da de hørebøffer er en god ide da vi tit har tænkt på at købe nogle:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   De er så gode Maria 🙂 Dem skulle I tage at give hende. Det er også meget rart at slippe for at høre på tegnefilm en gang imellem. Eller når de begge vil se hver deres ting, så kan de tage høretelefoner på

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Anmeldelse af Nomi højstol