Mini A Ture anorakker på udsalg

Jeg har brug for jeres input – sækkestol

F fik jo sit eget værelse for nylig, og han flyttede faktisk ind i værelset inden, der var gjort noget som helst ved det. Så det eneste, der står derinde nu, er hans hvide højseng og et flaskegrønt vintage skrivebord (plus alt det legetøj han har slæbt ind på gulvet). Vægge og gulv er hvide.

Så nu går jeg og overvejer, hvordan vi kan få indrettet det hyggeligt. Han skal helt sikkert have bil-væglampen fra Ferm. Jeg viste ham den idag, og den var han ret vild med. Men så tænker jeg også, at jeg vil sy en sækkestol. Og det er her, I kommer ind i billedet. Vi har nemlig en virkelig gyselig sækkestol i rød bævernylon, så alle krøyerkuglerne derfra vil jeg genbruge i en ny sækkestol, som skal syes i en anden model.

Men jeg kan ikke rigtig vælge hvilket stof der skal på. Jeg har de tre på billedet i tankerne.Hvad synes I? Stoffet er fra Stof2000

 photo Downloads8_zpsd63f7e04.jpg

Og P.S. er der nogen der kender et godt mønster? Det skal ikke være a la Fatboy, da den altid flyder ud på gulvet. Jeg vil have den skal stå mere op, hvis I forstår.

(Indlægget kan indeholde affiliatelinks)

   

4 kommentarer

 • Jeg vil helt klart råbe op for farvene her også – selv om jeg selv er en sucker for lidt mer diskrete farve!
  Angående sying og mønstre er jeg 100% blank – men mindes å have set en inde på http://madebyme-helena.blogspot.dk/ der syntes at stå pænt opp;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Tak for input. Det kan godt være det bliver med farve så 🙂 Jeg tjekker lige dit link ud. God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farverne! Det er så fint IRL, det stof, og lidt kulør til et ellers hvidt værelse er fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Årh godt du lige har set det. Så tør jeg godt bestille det uden at se det først 🙂 Nu skal jeg bare finde det rette mønster, så jeg ved hvor meget stof der skal til.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini A Ture anorakker på udsalg