Børnene var på shopping i går

Lakridsmarengs med hindbærdrys – nem opskrift

 Lakridsmarengs

Mmmm Thomas knokler på lejligheden, så jeg så lige mit snit til at få lavet lidt lækkert til han bliver færdig. Inspireret af The Food Club, lavede jeg lakridskys/ lakridsmarengs kald det hvad du vil. Lækre er de i hvert fald. Som et lille eksperiment blev nogle af dem drysset med frysetørret hindbær.

Opskriften på lakridsmarengs (passer lige til en ovnplade):

2 pasteuriserede æggehvider

133 g flormelis

1 spsk lakridssirup fra Johan Bülow og 1 spsk rå lakridspulver

Evt frysetørrede hindbær

Æggehvider og flormelis piskes stift (så du kan vende skålen på hovedet, uden det falder ud)

Derefter røres lakridsen i.

Massen fyldes på en frysepose og der klippes et lille hul. Og vupti, så er det lige til at trykke små lækre kys ud på pladen.

Jeg gav den ca. 1 time midt  i ovnen på 100 grader. (Vores ovn varmer utroligt ujævnt, så jeg pladen halvvejs) De frysetørrede hindbær dryssede jeg over, men de blev brune. Næste gang jeg laver dem, blander jeg dem i med lakridssiruppen.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnene var på shopping i går