Kender I børnetøjsmærket Aya Naya

Nomi højstol på baby- og småbørnsmessen

 photo blog1_zps84nahtno.jpg nomi højstolI dag var vi inde på baby- og småbørnsmessen i Øksnehallen. Vi var forbi Evomove’s stand for at se på de forskellige kombinationer af deres Nomi højstol. Der var rigtig travlt på deres stand, så vi nøjedes bare med at hilse på, så medarbejderne Jan og Pia kunne få fortalt de mange interesserede mødre om Nomistolen.

V var ret skuffet, for vi har valgt at teste stolen i hvid, men da hun så den røde og lyserøde var hun helt forelsket. Men jeg må nu indrømme, at jeg selv er mest til den neutrale hvide. Jeg så dog, at de havde taget en sort stol med med sort stamme, og den var virkelig flot.

Vi er i gang med at teste stolen nu, og der kommer snart en anmeldelse af den her på bloggen. Derudover vil jeg anbefale jer at følge med herinde, for i nærmeste fremtid kommer der også en lækker konkurrence.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I børnetøjsmærket Aya Naya