Ny smuk Serendipity sweater

Nyt til børneværelset og lidt om et godt formål

hverdagsgaver

Nogle gange behøver der ikke være en særlig anledning til gaver, vel? Som jeg skrev på bloggens facebookside i sidste uge, ledte jeg efter lidt nyt til børnenes værelser. Der var en sød læser, der tippede mig om en rabatkode, og så var jeg ellers hurtig til at få bestilt lidt.

Jeg købte bl.a. lidt forskelligt hos Cahetu, og der kunne jeg vælge at få det pakket gratis ind. Så jeg kunne her til aften overraske børnene med gaver til værelset. En af dagene må jeg lige vise, hvad der gemte sig i pakkerne.

I morgen skal jeg hente næste pakke, som består af en masse opbevaringsposer til legetøj. Lige nu har vi nogle plastikspande stående, som skal skiftes ud. Men før jeg læsser legetøjet direkte over, skal der sorteres i det. Det legetøj der bliver tilbage, kommer så op i de fine poser fra Housedoctor. Resten vil jeg donere til julehjælp, hvis der er noget som kan bruges. Kender I julehjælp i øvrigt? Formålet er at hjælpe familier, der har det økonomisk svært med at  give deres børn julegaver. Klik ind på linket, hvis I vil læse mere.

Indeholder affiliatelinks.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

7 kommentarer

 • Venter selv på 3. afhenter af de ting vi har doneret til Julehjælpen. Super koncept på alle måder (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det er. Jeg har netop fundet nogle ting efter sortering i dag som skal afsted. Er der nogen der gerne selv vil hente? Jeg troede nemlig det skulle sendes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte opbevaringsposer, dem vil jeg da kigge nærmere på.
  Men bør nok også tage mig sammen og få ryddet ud i alle sagerne, så Julehjælp, kan få noget.
  Det er indtil videre kun blevet en donation af Børnefest pakker fra mit firma til Julehjælp, så jeg må hellere gå i gang med oprydningen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja de er rigtig fine 🙂 Det lyder da ellers også som en rigtig fin donation. Rigtig god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser jeg frem til:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Signe,
  Du er så godhjertet! Jeg følger faktisk allerede julehjælp på Facebook og har sjovt nok i dag, sorteret ud i vores mange overflødige sager og vil netop give det til nogle, som har meget mere brug for det end os. Det er så dejligt at få ryddet op og samtidig gøre andre glade…
  Kram K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Lige præcis Kira. Det er dumt at smide ud, hvis andre kan få glæde af det 🙂
   Hav en dejlig dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny smuk Serendipity sweater