Ole Jensen for Room Copenhagen

  photo Ole_Jensen_lifestyle_image8.jpg
 photo Ole_Jensen_lifestyle_image14.jpg

Billeder: Ole Jensen for Room Copenhagen

I går var jeg inviteret i Illums bolighus for at se Ole Jensens kollektion for Room Copenhagen.

Kollektionen består af produkter til opbevaring, madlavning og servering. I den smukke samling finder man beholdere, ska?le, kander, krus, fade og redskaber. Designet er minimalistisk og har smukke, rene linier.

Ole Jensen var der og fortalte personligt om tankerne bag designet. Det var meget inspirerende at se en mand, der er så passioneret omkring det, han laver. Billederne taler næsten for sig selv – det er nogle virkelig smukke ting, og ved første blik kan man blive helt i tvivl, om det er porcelæn. Det er faktisk melamin, og som jeg snakkede med Rikke fra Room Copenhagen om, så er det nok meget godt, hvis man har små størrelser i huset. Derudover er det praktisk, da alt kan stabels.

Jeg er (ikke overraskende) mest til de hvide og grå farver i kollektionen, men jeg må indrømme, at et enkelt gult element gerne måtte snige sig ind i vores køkken, for eksempel i form af citruspresseren. Det ville da være ret fint, ikke? Den smukke dørslag, som også fåes i hvid, skal helt klart på ønskesedlen til jul.

Hvis I er lige så forelskede i produkterne som mig, kan de købes i Illums Bolighus, Bahne og Inspiration. Og på Room Copenhagens hjemmeside, kan I se alle modeller, og hvilke farver de fåes i.

 photo WP_20131101_007.jpgMobil-snapshot fra eventet, hvor jeg mødte kvinderne bag Krittewitt, Mamalola, Lortemor, Pixiblog og By Bak, som jeg har fulgt med hos, men aldrig mødt i virkeligheden. Det var super hyggeligt.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Sikke et spændende arrangement – og tilmed meget smukke ting. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det var godt arrangeret og rigtig dejligt at snakke med de andre bloggere over et par glas med bobler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på vinterstøvler fra Angulus, Petit by Sofie Schnoor og mange flere