Julekjolen

Glædelig jul og lad mig vide lidt om jer!

serendipity strik
serendipity strik

serendipity strikV: Strik Serendipity // Nederdel og leggings Marmar Cph //

F: Sømandsstrik Milk Cph // Jeans og skeletstrømper H&M //

Glædelig jul alle sammen. Jeg håber I alle får en fantastisk dag og aften med dem I holder af. Vi skal selv være herhjemme med både mine og T’s forældre. Vi hjælper hinanden med maden, så det der ikke er nogen der skal stresse i løbet af dagen.

Flere af forberedelserne lavede vi i går, så resten kan vi hygge os med i dag og samtidig kan vi nå at slappe af med børnene.

Jeg er endelig gearet ned efter en hektisk tid og glæder mig til at sætte mig til bords og hygge med familien. Det har været et fantastisk og begivenhedsrigt år. Jeg startede bloggen tilbage i februar, så den fylder snart et år. Jeg er så overvældet over de ting den har bragt med sig. Sjove oplevelser og nye bekendtskaber. Det er SÅ dejligt.

Derudover har jeg haft en karriereskift af de store, og jeg er nu (næsten) kommet helskindet igennem det første semester på min kandidat og har derudover fået et studiejob, som jeg allerede er virkelig glad for.

Derudover har jeg endelig fået min lille pige “tilbage”. Efter ikke at have duet til noget som helst i hendes øjne, så er vi blevet meget tæt. Det varmer helt ind i hjertet.

Næste år byder på skolestart for F, så det bliver rigtig spændende! Jeg tror snart ikke han kan vente længere, for han har jo været et år ekstra i børnehaven. Desværre starter skolebørnene her på Bryggen først til august, men eftersom jeg kun skal arbejde på studiejobbet to dage om ugen i min laaange sommerferie, regner jeg med at give børnene en masse fridage med gode oplevelser hen over sommeren. Så bliver ventetiden forhåbentlig ikke så lang.

Er der sket nogle mindeværdige ting i jeres forgangne år og hvad byder næste år på? Kom kom og svar. Jeg vil så gerne vide lidt om jer <3

  serendipity strik

   

8 kommentarer

 • julie lillegaard

  Sikke nogle søde julebørn 🙂 Mit næste år byder på praktik og speciale – og derefter jobsøgning! Og min baby starter i børnehave i det nye år. Hvor blev tiden lige af?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Spændende! Og hvad mon du skal skrive speciale i, hvis jeg må spørge? Held og lykke med børnehavestart, tiden flyver jo 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie lillegaard

   Jeg har ikke speciale-emnet på plads endnu, men jeg har heldigvis et lille halvt år at løbe på. Jeg læser psykologi og er vild med det, så jeg håber at finde et emne, der inspirerer mig så meget at jeg tonser igennem specialet (Så spændende kan ting tage sig ud på afstand. Jeg kommer helt sikkert til at bande det langt væk så snart jeg er i gang ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha 🙂 Men det er da et godt udgangspunkt at have den indstilling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Jeg har haft vikariat – mit første rigtige arbejde, hvor jeg har brugt min fine titel – cand.mag i historie og religionsvidenskab. OG ført 22 elever til studentereksamen i religion. Super dejligt at prøve. Min mand som også er cand.mag har ligeledes fået foden indenfor på arbejdsmarkedet på en handelsskole. Men størst og vigtigst af alt, så blev vores dejlige datter storesøster til en vidunderlig lille dreng i midten af november.
  Næste år byder på jobsøgning, børnepasning og bilkøb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hvor skønt! Det lyder som en dejligt år. Jeg håber næste år bliver fantastisk. Glædelig jul <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh smukke unger. 🙂 men det har de jo ikke fra fremmed.
  Vildt at 2014 byder på skolestart!!

  Må I få en fantastisk jul. KH ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak, hvor er du sød <3 Og rigtig meget i lige måde

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekjolen