Lær at stave med Hr. Skæg

Hjemmelavet konfekt med lakrids og frysetørret hindbær

Marcipan lakridsI lørdags holdt vi jo Folkes fødselsdag. Jeg havde lagt alt, hvad der hed studie på hylden, og koncentrerede mig bare om at give ham en skøn dag. Hans rigtige fødselsdag var i fredags, og vi skule have været ud at spise. Men da vi ringede rundt for at bestille et bord,  var alle optaget. Så jeg kan godt fortælle jer, at jeg havde en meget skuffet dreng. Det gjorde ondt i moderhjertet at skuffe ham på hans fødselsdag.

Heldigvis endte lørdagen med at blive fantastisk. Vi fik leget i sneen, lavet havregrynskugler og ikke mindst hjemmelavet konfekt. Om eftermiddagen blev lejligheden fyldt op med gæster, og han nød det!

Tilbage til den hjemmelavede konfekt: Vi rullede marcipankugler og dyppede dem i smeltet chokolade. Nogle af dem blev drysset med rålakridspulver og andre med frysetørret hindbær. Det var virkelig lækkert, og klart noget jeg kan anbefale. Næste gang tror jeg, at jeg putter lakridspulveret ned i den smeltede chokolade, så smagen kan blive lidt mere intens. De kugler der blev drysset med frysetørret hindbær, fik også en lille kugle nougat i midten. De blev alle spist, hvilket nok er meget godt, for ellers var de end på mine hofter 😉

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær at stave med Hr. Skæg