Vi rejste mod solen - første (uheldige) dag

Anbefaling af program til online fotoredigering

Jeg plejer at lave collager i Picasa, fordi det simpelthen er så nemt. Men da det for nyligt begyndte at strejke og nægtede at gemme mine collager, måtte jeg søge andre steder hen.

Jeg fandt ret hurtigt Pixlr.com, og jeg er så positivt overrasket! Du kan redigere dine billeder med et hav af muligheder. Alle mulige filtre, som du kan mixe på kryds og tværs. En anden vigtig detalje er, at du kan gemme dine favoritmix. Altså hvis du customizer et filter på et billede, og du bare synes, at det er det helt perfekte filter, så kan du gemme den kombination til næste gang du skal redigere billeder.

Når du skal lave collager er det under menuen express. Her kan du også vælge mange forskellige collagemuligheder, og i modsætning til Picasa, kan du her tilpasse billedet i collagen, så du får lige præcis den del af billedet med, som du gerne vil have. Et af irritationsmomenterne (i mine øjne) ved at anvende Picasa til collager er nemlig, at det nogle gange skærer et uheldigt sted i billederne.

En anden funktion er Pixlr o-matic, hvor du kan lege med en masse sjove effekter. Jeg har leget lidt med det, og I kan se eksemplet herunder

collage

Så hvis I har lyst til at prøve et nyt fotoredigeringsprogram, ikke lige har råd til Photoshop eller bare gerne vil tage den nemme løsning nogle gange, så vil jeg helt klart anbefale Pixlr. Prøv endelig alle tre muligheder: Editor (minder om Photoshop)// Express // O-Matic


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi rejste mod solen - første (uheldige) dag