København med børn - Ind i frimærket

Fri med børnene

Jeg fandt lige nogle billede fra T’s telefon fra vores juledage. Hvor var det fantastisk at have god tid med børnene. Det skal der mere af i det nye år. Vi har købt årskort til Tivoli og jeg kan slet ikke vente til de åbner igen, så vi kan få en masse hyggelige stunder inde i den smukke have og på Københavns bedste legeplads efter børnenes mening – nemlig Rasmus Klump legepladsen. har I været der? Billedet ovenfor er fra Tivoli.
 photo Vinter13149_zpsb736dc2e.jpgHyggelige stunder hos gode venner der har de skønneste piger, som vores børn elsker at lege med. Og ikke mindst en sej guitar.

Og nedenunder en tur på legepladsen på Islands Brygge efterfulgt af franske hotdogs i ladcyklen fra den lokale pølsemand, som gerne lige stikker en slikkepind ned til pølsen, hvis han kan slippe afsted med det (det lyder lidt lummert, haha!)
 photo Vinter131410_zps41c15cb8.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København med børn - Ind i frimærket