København med børn - Statens Museum for kunst

København med børn – Ind i frimærket

 photo Vinter131411_zpsbc4ea9bb.jpgSom jeg skrev forleden, havde jeg fundet på forskellige aktiviteter for T og børnene, da de holdt ferie i december. En af udflugterne gik til Post & Tele Museum Danmark og deres fantastiske udstilling for børn “Ind i frimærket“.

Vi har været der før, hvor det var en stor succes, så det skulle prøves igen. Denne gang var det endnu sjovere, for der var ikke så fyldt eftersom det var uden for skolernes ferie. Det kan anbefales at planlægge det sådan, hvis man har mulighed for det.

På udstillingen, som egentlig er et fint legeland, er der et væld af sjove aktiviteter. Man kan klæde sig ud, løbe rundt med post til huse i børnestørrelse, og så kan man rutsje fra fiskekutteren ned i det store kuglehav og boltre sig.Vores børn kunne have brugt mange flere timer derinde. Så vi skal helt sikkert snart derind igen.

Der er gratis adgang til legelandet, og der er åbent alle ugens dage kl. 10-16.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København med børn - Statens Museum for kunst