What a girl wants

København med børn – Statens Museum for kunst

 photo Vinter131413_zpsc80e4dd4.jpg
 photo Vinter131412_zpsd73c0e84.jpgThomas holdt en del alene fri med børnene i december. Først en uge i starten, og derefter mellem jul og nytår. For at de ikke skulle ende med at fise husleje af alle dagene, undersøgte jeg lidt omkring aktiviteter i byen, der enten var gratis eller meget billige.

En af udflugterne gik til Statens Museum for Kunst for at kreere nytårshatte. Det var en stor succes at være i deres børneværksted, og som I kan, blev der lavet andet end nytårshatte. De fik lavet hvert deres maleri.Bagefter kiggede de lidt på udstillingen “Frihed!”, og fandt bl.a. den store, seje,  tre meter høje robot lavet ud af tv- og radioapparater. De brugte flere timer derinde, så det er helt klart en anbefaling værd. Børneudstillingen  “Frihed!” kører indtil august 2014. Entre til udstillingen er gratis, men selve turen i værkstedet kostede 45 kr. pr. barn.

De var også på andre sjove ture. Jeg laver endnu et indlæg omkring det en af dagene. Nyd jeres aften!


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • pia

  super gode billeder, sikken en fantastisk dag det har været

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, ærgerligt jeg ikke selv var med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a girl wants