Anbefaling af program til online fotoredigering

Snorkel bobbel – ferie #2

collagetenerifeSom jeg skrev om her, så havde vi købt dykkerfødder og snorkel til Folke til ferien. Det var et kæmpe hit, og han levede nærmest gennem den snorkel! Han var helt i sin egen lille bobbsel, og have slet ikke lyst til andet end at snorkle. Så jeg sad troligt og holdt øje med toppen af snorklen, for at se hvor han var henne.Med svømmefødder på holdt han sig nemt oppe, men hvis der kom vand i snorklen, skulle jeg jo være klar til at springe i.

Han lærte faktisk også at svømme uden hverken svømmefødder eller badevinger. En af de første dage, faldt han nemlig af sit badedyr, og kunne ikke holde sig oppe. Han skreg og hylede, men tror I der var nogen der hjalp ham? No no, selvom der stod flere voksne meget tæt på ham i poolen, kiggede de bare underligt på ham uden at gøre scheisse! Så jeg sprang i poolen med alt tøjet på for at hjælpe den lille mand op. Shit han blev forskrækket, og det gjorde jeg selvfølgelig også.

Jeg ved, at det er mit ansvar som forældre at passe på ham, hvilket jeg jo også gjorde Jeg mener bare – helt ærligt! hvis man som voksen står i poolen lige ved siden af et barn, der ikke kan få luft, hjælper man så ikke i stedet for at vente på at mor/far kommer til undsætning? Jeg kunne da aldrig drømme om bare at stå og se på! Da jeg gik tilbage gennem poolen med tøj på, så folk bare den anden vej, som om de ikke havde lagt mærke til noget. Det provokerede mig sgu.

Den episode fik os til at gå intensivt i gang med svømmetræningen, hvilket resulterede i, at han kunne svømme fra den ene ende af bassinet til den anden, inden ferien var slut. Han går også til svømning hver uge herhjemme, men han havde ikke lært teknikken helt endnu. Og det er bare så vigtigt at kunne – især når vi bor så tæt på vandet.

collagetenerife2 collagetenerife3

5 kommentarer

 • Sarah

  Hvor ser det bare dejligt ud, Signe. Misunder jer så meget at I lige kunne smutte afsted på ferie midt i vinterkulden!
  Øv med den situation i poolen. Har et vennepar som oplevede det samme i Lalandia. Der måtte hun hoppe i vandet fuldt påklædt fordi hendes mand besvimede med sønnen på armen. Hun råbte helt vildt – ingen reagerede.. Det er så skræmmende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det var også skønt 🙂 og hvor er det en underlig passiv opførsel. Det lyder da helt vildt med den situation du fortæller om 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad i alverden er det da for en opførsel?? Det endte jo godt, men jeg begriber ikke, at man kan finde på bare at stå sådan, når et barn reelt set er i nød. Er helt harm på dine vegne! 🙂

  TIl gengæld er jeg også rigtig glad for, at vi sås i går. Hvor er Folke bare en flot, stor dreng med en flot, flot mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hvor er du sød Marina! Og ja, det var hyggeligt at mødes, men ærgerligt vi ikke kunne ses i dag. Jeg får snakket lidt mere når jeg er børnefri 🙂 Og ja mht poolen, så bliver jeg stadig helt harm når jeg tænker tilbage på det. Rigtig god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også snart på ferie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling af program til online fotoredigering