Snorkel bobbel - ferie #2

Aftenerne når man er på ferie med børn – ferie #3

Ok nu kommer det til at lyde som om, at det her er sådan ens aftener er, når man er på ferie med børn, men sådan mener jeg nu absolut ikke det bør være. Men altså flere aftener om ugen på ferien var der børnedisko kl. 19.30, så det suste vi ned til, lige så snart vi havde spist alt for meget af den utroligt kedelige buffet.

Meningen var så, at vi derefter skulle tilbage i vores lejlighed, putte børnene og derefter sidde og have lange dybe samtaler på altanen med rødvin. Men sådan blev det ikke helt. Jeg er ked af at indrømme det, men vi var SÅ trætte, at vi måtte kæmpe for at holde os vågne lige så længe som børnene, for derefter at dejse om i sengen alt alt for tidligt. Very romantisch!
 photo IMG_4783_zps6e9c96ad.jpg photo IMG_4781_zpsbb36b05c.jpgMen det skal ikke lyde som om, vi ikke hyggede os, for det gjorde vi bestemt! At se børnenes glade ansigter, når de fik øje på bomstærke bamse, der lever af krafthonning, var det det hele værd. Lige nu, hvor børnene er så små, tror jeg alligevel ikke de ville være de sjoveste at have med ned i byen på cafe ud på aftenen. Men jeg glæder mig til de bliver lidt større, så vi også kan gøre det.
 photo IMG_4871_zps32f22841.jpg

 photo IMG_4775_zpsc52f05ab.jpg

 

2 kommentarer

 • Haha – det er skægt altså, hvor forskellige ferietyper, der er. Jeg får knopper bare ved tanken om Lalandia og endnu værre udslet ved tanken om udenlandske turistresorts. Me man gør jo, hvad der passer til en selv i situationen og WHO cares hvad de andre siger når bare I har haft det skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha præcis. Jeg ved der er mange der har det som dig Stine. Jeg må sige, at jeg nød at koble fuldstændig af og bare læse bøger, og at det var fedt at mine børn hyggede sig og mødte nye søde, små venner 🙂 Og så prøvede jeg at lukke øjnene (kunne dog ikke helt) for de forældre der stod klar til at hente alkohol i gratis-baren når den åbnede kl. 11 om formiddagen. Eller endnu værre dem som hentede six-pac i supermarkedet fordi de ikke kunne vente til kl. blev 11.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snorkel bobbel - ferie #2