LEGO filmen - Et klodset eventyr

Endelig kom interessen for at læse bøger

collagetenerife4Jeg har vist nævnt før, at Vega ikke har haft den store interesse for bøger og bogstaver. Hun har haft ret svært ved at sidde ned til en hel historie, hvor det har været helt modsat med Folke. Men under ferien blev hun pludselig vildt interesseret og bad om historier mange gange dagligt. Når vi lige ville have en pause og også gerne ville læse lidt selv, så var hun helt ok med bare at få læst op af Ken Follets Giganternes fald. Det var alligevel rart, at hun endelig blev interesseret i det. Og der må jeg endnu en gang rose Jakob Martin Strid for hans fantastiske evne til at lave børnebøger. Det var altså de tre bøger vi lånte, som gjorde udslaget!

Udover at læse blev der spist usandsynligt mange is på turen. Folke lærte hurtigt at gå op til poolbaren og sige “Dos helados, por favor!” og så kom han ellers valsende tilbage med is til ham og Vega.

Sidst men ikke mindst var der daglige “fashionshows” ved poolen. OMG det var nok det mest kiksede, jeg har oplevet. Pigen twirlede sig gennem solstolene, og var utallige gange ved at falde! Vega syntes bare hun var fantastisk smuk, og jeg måtte tilbageholde min påtrængende latter, og give hende ret i, at hun da bare var fantastisk og lignede en rigtig prinsesse!

collagetenerife6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO filmen - Et klodset eventyr