Jeg holder øje med...

Fastelavn – hvad skal jeres børn være?

Nu nærmer tiden sig fastelavn, og jeg skal til at finde ud af, hvad børnene skal være. Hvert år har jeg store planer om, at jeg skal sy de sejeste kostumer, så de ikke møder op i børnehaven i gyseligt polyesterkluns.  Det er dog ikke lykkedes endnu, så mon ikke de ender med at troppe op i købekostume igen i år?

Som jeg før har skrevet, er jeg en del af Netflix Stream Team i Danmark, og i den forbindelse har jeg fået en mail omkring fastelavnskostumer inspireret af de mange serier for børn på Netflix. Jeg tænker, at det egentlig er en rigtig god måde at finde inspiration til, hvilken figur de skal klædes ud som i år.

Børnene ser forskellige serier derinde, og det ville være passende at vælge udklædning baseret på nogle af deres yndlingsserier. Lige nu er Winx Club og My Little Pony det, der hitter mest. Jeg tror dog F ville vælge et lidt andet kostume, og han er jo virkelig glad for at se Power Rangers, så jeg tror meget vel han ender op i sådan et kostume.

Hvad skal jeres børn være?

 

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

8 kommentarer

 • Karoline

  Da jeg selv for omkring 5-6 år siden var i alderen hvor vi klædte os ud, (min skole fortsætter helt op til man går i 7 klasse) har jeg bla. selv været Ajax Skurerens, et kirketårn og et kækkebrev.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Sikke nogle gode og fantasifulde ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min Villum på 3 år skal være håndværker! Fandt et bælte i Harald Nyborg til 80 kr, og så fik han noget værktøj og hjelm til jul. Sat sammen med en skjorte, jeans og skæg er der ikke et øje tørt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hvor lyder det perfekt! Hvor er det godt med ideer. Det er jo slet ikke så svært at finde noget andet end det gængse fra Fætter BR. Skønt med inspiration, tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nægter at give 400 – 500 kr for noget som jeg ikke engang er sikker på han gider 🙂 og ja der skal faktisk ikke så meget til! Sidste år var han baggårdskat, hvor jeg bare have syet leo stof på noget sort tøj. Nemt og jeg er altså ikke spor krea ellers 😉 Du kan se indlægget om det her: http://www.blueeyedflower.dk/2014/01/31/fastelavn-er-mit-navn/ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Så meget har jeg heldigvis heller aldrig givet. Det er trods alt for meget 😉 Men måske er det fordi jeg i virkeligheden har købt online eller i H&M eller Føtex. Der koster det i hvert fald ikke det store

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I fredags sendte jeg en vampyr, en havfrue og Jack Sparrow til tøndeslagning. De 2 førstnævnte kan beskues på min blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg holder øje med...