Lækkert drengetøj på budget

Molo SS14 favoritter

Jeg har før skrevet om Molo’s lækre stribede basisbluser, som vi har brugt flittigt hen over efterår og vinter. Nu har jeg haft mulighed for at se deres på forårskollektion, og her er mine favoritter.

Jeg tror nok lige Vega ville blive glad og stolt, hvis hun kunne tage den taske på i børnehave hver dag. Sweatshirten ville være super fed til F. Cap’en kunne jeg selv finde på at bruge. Kjolen er egentlig ikke min stil, men der er alligevel et eller andet over den, som mit indre barn ikke kan stå for.

molomoloTaske med fugleprint // College sweatshirt // Solhat med stjerner // Molo leopard cap // Sommerkjole //

Se hele Molos forårskollektion her.

 

Indlægget indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert drengetøj på budget