Endelig kom interessen for at læse bøger

Lego The Movie – test af legetøj

 

 photo collagelego2_zps3bf88bd8.jpgI forbindelse med lanceringen af den nye Legofilm, har Lego også lavet en ny serie, der hedder Lego The Movie. Børnene har modtaget hver deres pakke til test – nemlig Lego ismaskine til Vega og Jernskægs Duel til Folke. Lad mig fra starten sige, at det faldt i rigtig god jord, da de begge ELSKER Lego!

Legopakkerne er mærket til aldersgruppen 8-14, hvilket jo ikke er den kategori mine børn falder i. Men de har længe leget med Lego til denne aldersgruppe, og er jo ovre alderen, hvor de putter ting i munden. Så for dem handler det mest om, at de har brug for at samle sættet sammen med en voksen. Folke, som er seks år, kan dog efterhånden samle det meste selv ved hjælp af byggevejledningen, hvor Vega på fire år skal have hjælp til hele processen. En anden god ting ved Lego er at det styrker finmotorikken, når de skal sidde og samle de små dele, og derudover sætter det krav til tålmodigheden, når de små klodser skal findes. Især får Folke rigtig meget ud af at følge vejledningen og læse den i den rigtige rækkefølge. Både finmotorik og koncentration/tålmodighed er rigtig gode for dem at få trænet nu, hvor F starter i skole til sommer og V til næste sommer.

Da først sættene var samlet, var der ingen ko på isen, og så gik de ellers i gang med at lege. Folke har jo set filmen, og det øger helt klart på interessen for at lege med det, fordi han kender figurerne fra der fra. Det hjælper ham til at digte videre på historien i sin leg og derudover genfinder han episoder fra filmen, som han også leger og citerer. Han er vild med Emmet, og synger konstant sangen fra filmen “Aaaaalt er super duper!!”

Så vores konklusion på Lego The Movie- serien er, at det indbyder til sjove og gode lege, og derudover træner det nogle færdigheder, som er rigtig gode at have med i rygsækken til skolestart.

Hvis I har mulighed for det, så tag også ind at se filmen. Det gør det helt sikkert endnu sjovere at lege med. Det gælder også for de andre Lego-serier, hvor Lego ofte laver små kortfilm til.

Følg med på bloggen de nærmeste dage. Lego vil nemlig gerne udlodde de to sæt, som børnene har testet.

 photo collagelego_zps9ca7a86b.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

  • Marlene Høj

    De ser ud til at have hygget sig med æskerne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Copenhagen Kiddo

      Ja rigtig meget, men LEGO er også bare favoritten herhjemme. Især hos F 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom interessen for at læse bøger