Endelig weekend

Legehuse – inspiration til fantasifulde af slagsen

Legehuse

legehuselegehuse

Er det ikke nogle fantastiske legehuse? Tænk at have sådan et i baggården eller i haven? Der er jo til mange timers leg og fantasi.Jeg har fundet dem på Etsy til meget pebrede priser, men hvis man har en håndværker i familien (eller bare en med hænderne skruet rigtigt på), kunne det måske bygges selv? Hverken min mand eller svigerfar er håndværkere, og de fik da bygget vores børneseng, som forestiller et hus, og selvom det tog sin tid, har det virkelig været sliddet værd. Først havde Folke den i et par år, og hver eneste gang, der var venner på besøg, så legede de i den og under den. Han var så stolt, når den skulle vises frem. Nu er den gået i arv til V, og hun elsker virkelig den seng.

Hvad kan I bedst lide? Hobbit-huset (kan købes her) eller Pippi-huset (kan købes her)?


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig weekend