Luksuskøb - Scotch R Belle

Lyserøde fristelser

Lyserøde kager

Jeg bliver altid så skuffet, når jeg køber kage hos vores lokale bager. Så efter at have savlet over den ene lækre fastelavnsbolle efter den anden på Instagram, besluttede jeg mig for selv at give mig i kast med fastelavnslignende boller.

Jeg blev nemlig inspireret af nogle afsindigt lækre billeder hos Dorte, som også var så sød at smide en opskrift med i købet, som du kan se lige her

Børnene hjalp med at bage (og der opstod ikke en eneste konflikt!), og her er resultatet af vores boller. Som F sagde: “Jeg vidste slet ikke, at boller kunne smage sådan her” og V syntes bare, at de var “fantastik, mor!!”


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksuskøb - Scotch R Belle