Popupshop lagersalg 2014

Nem opskrift på pæretærte

Jeg har en nem opskrift på pæretærte til jer. Jeg stod med en masse pærer, som var overmodne, og jeg er ikke glad for at smide mad ud. Derfor måtte jeg finde på noget de kunne bruges til, og hvad var mere oplagt end en pæretærte? Den blev overraskende god, så jeg deler da lige opskriften med jer. Hvis man ikke har så mange pærer liggende, kan man altid justere ingredienserne, så det passer sammen.

nem opskrift på pæretærte

Nem opskrift på pæretærte :

Jeg brugte:

  • 5-6 modne pærer
  • 95 g brun farin
  • 95 g smør
  • 40 g mel
  • 125 g mandler
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • Creme fraiche

 

Indstil ovnen på 160 grader. Rør smørret sammen med brun farin. Blend mandlerne så fint som muligt. Tilsæt nu de blendede mandler, mel, æg og bagepulver og rør det til en fin masse. Skræl pærerne og skær dem i skriver.

Jeg brugte et tærtefad med bagepapir (for at slippe for opvask), og så hældte jeg dejen i og fordelte alle pæreskiverne, og trykkede dem ned i dejen. Herefter blev tærten bagt i ovnen 35-40 minutter. Hold øje med den til sidst, så den ikke bliver brændt.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popupshop lagersalg 2014