Popupshop lagersalg 2014

Nem opskrift på pæretærte

lækker pæretærte

Photocredit: Jennifer Pallian

Jeg har en nem opskrift på pæretærte til jer. Jeg stod med en masse pærer, som var overmodne, og jeg er ikke glad for at smide mad ud. Derfor måtte jeg finde på noget de kunne bruges til, så jeg undgik madspild, og hvad var mere oplagt end en pæretærte? Den blev overraskende god, og mit gæt er, at det må være den brune farin, som gør tricket. Og selvfølgelig de søde pærer!

(Af tekniske årsager er mit oprindelige billede af tærten forsvundet under et blog-flyt. Billedet herover er altså ikke sådan tærten kommer til at se ud, men er brugt for blikfang. Men det er da en påmindelse om, at jeg snarest må bage tærten igen, så jeg kan få mit eget billede på 😉 )

Nem opskrift på pæretærte :

Det skal du bruge:

  • 5-6 modne pærer
  • 95 g brun farin
  • 95 g smør
  • 40 g mel
  • 125 g mandler
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • Creme fraiche

Fremgangsmåde:

Indstil ovnen på 160 grader. Rør smørret sammen med brun farin. Blend mandlerne så fint som muligt. Tilsæt nu de blendede mandler, mel, æg og bagepulver og rør det til en fin masse. Skræl pærerne og skær dem i skriver.

Jeg brugte et tærtefad med bagepapir (for at slippe for opvask), og så hældte jeg dejen i og fordelte alle pæreskiverne, og trykkede dem ned i dejen. Herefter blev tærten bagt i ovnen 35-40 minutter. Hold øje med den til sidst, så den ikke bliver brændt.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popupshop lagersalg 2014