Bloggerbrunch med Sebastian Klein

Loppemarked Islands Brygge skøjtebane

loppemarked islands bryggeJeg har vist før skrevet om, at vi har fået en skøjtebane herude på Islands Brygge. Det er en kunstskøjtebane, og det koster kun 25 kr. for både skøjter og en tur på banen. I lørdags holdt de så loppemarked og markedsdag ved banen, hvilket er et fantastisk initiativ. Jeg havde ikke selv mulighed for at komme med, da jeg var på uni for at skrive opgave. Men T og børnene var derovre, og der er virkelig grobund for nogle skønne markedsdage.

Udover de almindelige stande med brugt tøj, legetøj og interiør, var der også mad- og vinboder. Blandt andet var der tændt op i grillen, så der blev grillet pølser, og den lokale vinhandler havde også en biks, så man kunne få et lækkert glas vin til maden for kun 20 kr. Derudover var der kaffe- og kagebod, boder med honning, øl og charcuteri.

Halmballerne var skåret ud som loungesofaer med lammeskindstæpper, så der var mulighed for at slænge sig og nyde solen, som jo var fantastisk i lørdags.

Det er så fedt et initiativ, og jeg håber, at flere får øjnene op for stedet, som godt kunne trænge til flere besøgende. Hvis I vil følge med i arrangementer på skøjtebanen, så følg deres Facebookside her. De holder i øvrigt også børnedisko på isen nogle gange.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerbrunch med Sebastian Klein