Gode fund på Etsy

Mor-datter dag og en tur til tandlægen

 photo vega1_zps0e5c9683.jpg photo vegatandlaeligge_zps67531aa1.jpgI sidste uge faldt V og slog sig. Det var først et par dage senere, at jeg opdagede at hendes fortand var løs. Så vi var heldige at få en hurtig tid hos tandlægen, hvilket også betød en uplanlagt hyggelig formiddag, bare os to. Vi nød morgenen og tullede stille og roligt over mod tandlægen, og vi hyggede os med at tage billeder undervejs. Jeg stillede også op, så hun kunne lege fotograf, men der skal lige lidt mere øvelse til, før de bliver skarpe;)

De var super søde hos tandlægen, og servicen var i top. Der blev endda udleveret solbriller til at skærme for det skarpe lys. Jo jo, ingen tvivl om, at hun var i gode hænder. Der blev taget røntgenbillede, som heldigvis viste, at de nye tænder ikke havde taget skade.

På vej hjem gik vi en tur igennem Ballonparken. Hun (og jeg) synes der er så fint, og V forstår slet ikke, at der rent faktisk bor nogen. Og hvem ER de mon? Hun synes det er ret spændende og en lille smule uhyggeligt.

Der er flere der har spurgt ind til hendes jakke. Den er fra Ticket to Heaven og kan købes her

 photo foto3kopi3_zps53d54f8b.jpgAffiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Ida

  Godt at der ikke var sket nogen større skade!
  Jeg kender ikke ballonparken, men det ser spændende ud. Vi har et område her i Aalborg som hedder Fjordbyen. En slags kolonihaveforening med kraftige Christiania/Klondyke tendenser, lige ned til fjorden. Det er altid hyggeligt at gå derude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, det var rart 🙂 Og hvor lyder det også skønt i Fjordbyen. Jeg elsker sådan nogle små områder som skiller sig ud fra resten af byen. God påske

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode fund på Etsy