Gallafest i børnehaven

Hurtig pizza – en nem opskrift

hurtig pizza

Sådan laver du en hurtig pizza, som smager godt

Forleden lavede jeg en rigtig god og ikke mindst hurtig pizza på en helt ny måde. Jeg købte en pakke med såkaldte pizza-tortillas, som er ekstra tykke, og to store kugler frisk mozzarella. I køleskabet havde vi squash og peberfrugt, så det smed vi også på i ultratynde skiver. Dryssede det med urtesalt, peber, rosmarin og et par stænk olivenolie.

10 minutter i ovnen, og så var maden klar. Det var super hurtigt og smagte VILDT godt! Thomas knaldede i øvrigt et æg udover sin. Det så pænt ud, men jeg ved ikke lige, om det var noget jeg kunne finde på. Er I til æg på pizza?
hurtig pizza

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

7 kommentarer

 • […] at der var. Min favorit var en tortillapizza, som dog ikke var noget nyt. Jeg har faktisk tippet om denne nemme aftensmad for længe siden. Men jeg havde glemt alt om, hvor nemt og lækkert det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lavet pizza på den måde her til aften – dog uden æg 😉 Den blev suuuper god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æg på pizza smager fantastisk – især hvis det får mindre tid end resten af pizzaen så det gule stadig er flydende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det ville min mand elske. Jeg skal helst have det helt færdigkogt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æg på pizza var noget jeg virkelig skulle tage tilløb til – men det var overraskende godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallafest i børnehaven