Gallafest i børnehaven

Hurtig pizza – en nem opskrift

hurtig pizza

Sådan laver du en hurtig pizza, som smager godt

Forleden lavede jeg en rigtig god og ikke mindst hurtig pizza på en helt ny måde. Jeg købte en pakke med såkaldte pizza-tortillas, som er ekstra tykke, og to store kugler frisk mozzarella. I køleskabet havde vi squash og peberfrugt, så det smed vi også på i ultratynde skiver. Dryssede det med urtesalt, peber, rosmarin og et par stænk olivenolie.

10 minutter i ovnen, og så var maden klar. Det var super hurtigt og smagte VILDT godt! Thomas knaldede i øvrigt et æg udover sin. Det så pænt ud, men jeg ved ikke lige, om det var noget jeg kunne finde på. Er I til æg på pizza?
hurtig pizza

 

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallafest i børnehaven