Loppemarked Islands Brygge skøjtebane

Spontane aftaler

 

spontane aftaler

Spontane aftaler er der ikke mange af, efter vi har fået børn. Som regel skal børnene jo hentes, der skal handles eller man skal til en fritidsaktivitet. Og de venner som ikke har børn gider forståeligt nok ikke at lege familie hver gang vi ses, og de venner som også har børn står med samme puslespil – hverdagen – som skal gå op.

Derfor  er det så skønt, når det endelig sker og det hele lige flasker sig. Det gjorde det til eftermiddag, hvor jeg mødte en anden mor helt tilbage fra min første mødregruppe. Vi er i dag blevet veninder og kender hinanden mænd og børn rigtig godt.

Jeg var på vej hjem med børnene i Christianiacyklen, da jeg så Camilla og Alba komme gående ned ad gaden på vej hjem fra skole. Så jeg stoppede op og endte med at få Alba op i cyklen så børnene kunne få sig en snak, mens vi mødre sludrede imens vi bevægede os hjemad 😉

Vi endte med at sætte os i et af Københavns skønne byrum, mens børnene legede. Så fik vi den gode ide at gå videre hjem og lege i vores gård. Her kom hendes mand og søn så også forbi på deres vej hjem, og vi endte med at bestille pizza og drikke rødvin på sådan en helt almindelig tirsdag. Vores lejlighed ligner noget, der er løgn, men nogle gange må man bare glemme alle forestillingerne om det perfekte hjem, for ellers er det jo klart, at overskuddet ikke er der til at se vennerne, hvis hele hjemmet skal shine hver gang, der kommer gæster.

Så her er lige en opfordring. Skid hul i nullermænd og beskidte strømper, der flyder på gulvet. Enten er vennerne ligeglade eller også må I lynhurtigt feje dem ind under sofaen 😉

Jeg er helt igennem forårsglad efter en skøn dag. Hvad med jer? Nyder I det?

 

 


Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg?


Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER.

6 kommentarer

 • – er det nullermændene eller gæsterne, der skal ind under sofaen 😉 Anywho; den der hverdagsspontanitet er skøn af og til. Specielt når børnene er så store, at de er mere omstillingsparate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha, ja vi har ikke alle dit skønne talent, når det kommer til at skrive 😉 Men når nu du selv pointerer det: hvis gæsterne brokker sig, så kan de da få lov at blive skubbet under sofaen. Der er det nemlig RIGTIG slemt.
   Og ja, det er super fedt, når de er omstillingsparate. Folke og Alba blev skilt ad i sommers dag hun startede i skole, og de savner hinanden. Så hver en chance for at ses er meget kærkommen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  ihh, hvor lyder det bare hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hvor lyder det dog som en helt igennem fantastisk eftermiddag og aften, flere af dem, tak

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppemarked Islands Brygge skøjtebane