Besøg af NemFisk til nem aftensmad

Tv serier til påsken og en lille konkurrence

Der har været noget bøvl med det her indlæg, så nogle af jer har måske set det – i så fald undskyld.

I påsken skal vi hygge med familie- og vennebesøg fra henholdsvis Fyn og Jylland. Vores venner flyttede til Jylland for vel snart to måneder siden. Folkes bedste ven, Vegas bedste veninde og vores bedste vennepar. Øv altså, det var surt. Men nu kommer de på besøg med overnatning i påsken, og det glæder vi os virkelig til. Mine forældre kommer også, og dem har vi vel heller ikke set i et par måneder, så det bliver nogle dage med glædelige gensyn. Desværre er jeg væk en del af dagene, fordi vi går ind i slutspurten med eksamensopgaver nu og den næste 1,5 måned. Men de to dage med gæster må jeg bare nyde ekstra meget.

Jeg tænker, at Thomas bliver lidt glad for Netflix noget af tiden, hvor jeg er afsted. Så er det altså meget hyggeligt at sidde og se nogle film sammen. Jeg så Merida med Vega sidste gang vi var alene hjemme, og det var bare så hyggeligt at putte i sofaen med dynen.

Nu har jeg lige set, at der er kommet nye afsnit af Turbo FAST, og den serie er vi altså ret glade for herhjemme. Har I set den?

Anyways. Netflix har været så søde, at de gerne vil udlodde et Stort Netflix påskeæg til en af jer. Så derfor – send mig et billede af en påskekreation, som I har lavet på copenhagenkiddo @ outlook.com.

Jeg trækker lod blandt billederne på  lørdag kl. 12. Hvad påskeægget indeholder er en overraskelse, og det kommer altså først efter påske 🙂 Men er det ikke altid dejligt med en overraskelse – også selvom den er lidt sent på den?

Vinderens billede bliver vist her på bloggen.

tv serier streamteamIndlægget er en del af mit samarbejde med Netflix


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

3 kommentarer

 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Så er karsedyret sendt afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hvor er den fin Katrine 🙂 rigtig god påske

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Frisgaard Gunnersen

   Min datter er også MEGET stolt. Den har HUN malet.. 🙂 Det er skønt når de når “Jeg er stolt” alderen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg af NemFisk til nem aftensmad