Zebra stripes

Birthday wishes – ryatæppe og normann cph

ryatæppe normann cph

Lige om lidt har jeg fødselsdag, så jeg har siddet og fundet lækre sager til ønskesedlen. Der er næsten kun ønsker til lejligheden, men også et par få til mig selv.

(Reklamelinks) 1. Rosa sengetæppe 349 kr. (udsalg) (sort her)// 2. Stine A øreringe 700 kr. // 3. Carré ring 490 kr. // 5. Cirkus Hein plakat 950 kr.  (er der nogen der ved, om den stadig kan findes et sted?)// 6. Normann Cph block table 1600 kr. // 7. Sengetøj 199 kr. // 8.Normann Cph Tablo 2950 kr. (find lignede sofabord på budet her) // 9. Ryatæppe hos Ellos 799 kr. (pt. udsolgt men lignende her) // 10. Rosa tæppe til entreen 599 kr. // 11. Normann Cph skostativ 1500 kr. /

Det sort-hvide ryatæppe er simpelthen så lækkert, og det ville passe perfekt i sofahjørnet i vores stue.

Vi har både spisestue og dagligstue i et og samme rum. Med ryatæppet kan vi skabe en synlig opdeling, som helt sikkert vil gøre noget godt for rummet som helhed. Tablo bordet fra Normann Cph ville passe perfekt i samme hjørne af stuen.

I vores lange entre står vores mange sko altid hulter til bulter og fylder det hele. Ofte er vived at falde over dem, når vi balancere med tallerkner og familiens måltider gennem entreen og hen mod stuen. Skostativet fra Normann Copenhagen er simpelthen så pænt, at det gerne måtte komme herhjem og hjælpe os med at holde entreen ryddelig!

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

8 kommentarer

 • Maria

  Tæppet findes ikke længere på Ellos – ved du hvor jeg kan finde et lignende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja, de har faktisk lavet et, som jeg synes er endnu federe. Jeg har sat linket ind i indlægget. Jeg endte med at købe det på collagen, og det er bare så fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simpelthen så fint et tæppe. Sikke en skam det ikke findes længere… har du det stadig så du evt kan se hvad det hedder? Synes det er federe end det Ellos har nu… – eller måske du vil sælge dit?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Jeg tror ikke der står på, hvad det hedder. Jeg vil egentlig heller have det tæppe Ellos har nu. Men tænker mit eget er for brugt til at få samme pris, som et nyt koster 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Eih de borde altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hvor har du fundet plakaten da den har været udsolgt længe hos stillebenshop 🙁 som er det sted du linker til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Øøøøv! Den har været på min ønskeseddel så længe. Jeg har ikke klikket den i kurven eftersom jeg har haft den på ønskeseddel, så jeg vidste ikke at den var udsolgt 🙁 Jeg må på jagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zebra stripes