Den smukkeste sommerkjole

En dag på Amager Strand

amager strand

amager strand

amager strandI dag tog Folke og jeg os en fridag. Vega skulle have en veninde med hjem fra børnehaven, så hun blev afleveret, så Folke og jeg kunne hente dem tidligt. Så da hun var smuttet, pakkede vi taskerne og cyklede ud mod Amager Strand. Det var simpelthen så skønt og vi hyggede os bare med at samle muslinger og kigge på skibene og flyene, der lettede fra Kastrup.

Efter et par timer, kunne han altså ikke vente længere tid på den is, jeg havde lovet. Men alle stationerne var lukket. Så vi cyklede et godt stykke ud gennem de snørklede stier, og heldigvis fandt vi jordens lækreste is ude ved Amager Strand Minigolf!

Jeg skulle ellers holde den slanke linie, men da jeg så udvalget i disken, måtte jeg simpelthen også have en vaffel. Den lækreste kugle var med lakrids/citron/hvid chokolade. Det var SÅ godt! Folke jublede, da han kom til hasselnøds-isen. Arhmen altså, vi var i himlen! Der skal vi helt sikkert ud igen meget snart. Har I prøvet det? Jeg har på fornemmelsen at det er de samme, som ejer Ismageriet. Det var i hvert fald mindst lige så godt!

Og så fik jeg i øvrigt en virkelig sej mail fra Netflix, hvor jeg jo er en del af Stream Teamet. Den omhandlede Orange is the New Black og Piper & Alex i Stockholm på mandag. Jeg fortæller mere en af dagene, når jeg ved mere. Det bliver spæææændende 🙂

 photo foto4_zps75a8826f.jpg

 photo foto5_zps544525d5.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

 • Hvor ser det pragtfuldt ud og hvor blev jeg issulten!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak Anne, det var så hyggeligt! Jeg bliver også helt issulten igen nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Dejlige billeder og det lyder virkelig som nogle gyldne stunder i har haft 🙂

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak Lou, det var det i den grad 🙂 Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste sommerkjole