Naturcenter Vestamager og en tur på landet

Tur/Retur til Stockholm

orange is the new blackJeg har vist tidligere nævnt, at jeg er stor fan af Orange is The New Black! Jeg slugte sæson 1 på meget kort tid, og kan slet ikke vente til sæson 2 kommer om en uges tid.

På mandag skal jeg til Stockholm med tre andre nordiske bloggere, hvor vi skal møde Taylor Schilling og Laura Prepon bedre kendt som Piper & Alex fra Orange is The New Black. Jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted. Samtidig er jeg også en smule nervøs, for jeg har flyskræk og kender intet til Stockholm. Jeg aner heller ikke, hvem de andre bloggere er, men der er vi jo alle i samme båd. Det bliver helt sikkert vildt hyggeligt! Vi skal både ud til Afternoon High Tea og ud at spise sammen, så der bliver rig mulighed for at få snakket. Jeg skal selvfølgelig nok instagramme og måske endda tweete lidt fra turen. Måske der kommer et selfie af mig og de to lækre damer haha 😉

Jeg havde lige håbet, jeg kunne nå at shoppe lidt, men det er et stramt program, og jeg skal tidligt hjem tirsdag, for vi skal hen og møde Folkes nye klasse for første gang. Det vil jeg for alt i verden ikke gå glip af. Det er jo også en stor dag for min egen lille stjerne.

Nu er det endelig weekend, og jeg vil smække fødderne op og se et par afsnit af Mr. Selfridge.

P.S. Er der noget I vil vide, hvis jeg får mulighed for at stille spørgsmål?


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

6 kommentarer

 • Sandra

  Så misundelig! Glæder mig vildt til næste sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Nej hvor er det fedt! Elsker selv serien! Hvordan har du fået den mulighed? Og jeg gad vildt godt se Mr. Selfridge – hvor ser du serien?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det bliver rigtig fedt Kirstine. Jeg er en del af det, der hedder Netflix Stream Team, hvor jeg blandt andet anmelder mine yndlingsserier. Så det er derigennem. Jeg ser også Mr. Selfridge på Netflix. Jeg linker direkte til den i det her indlæg: http://copenhagenkiddo.dk/2014/05/seriemarathon-mr-selfridge/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Det lyder da som et særdeles fabelagtigt ‘job’! Jeg har selvfølgelig netflix og ved nu hvad jeg skal fordrive søndagen med. I aften skal jeg se Downtown Abby – den er skøn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja det er det virkelig 😉 Jeg er også VILD med Downton Abbey. Fantastisk serie. God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturcenter Vestamager og en tur på landet