Fars dag - Glenfiddich konkurrence

Seriemarathon Mr. Selfridge

Jeg er ret glad for serier, film og bøger, hvor handlingen foregår omkring 1800-1900-tallet. Der er bare noget helt særligt over det, og jeg kan ikke få nok. Jeg har netop set to hele sæsoner af en fantastisk serie, som hed The Paradise. Den er virkelig værd at se, hvis man er til den genre.

Heldigvis har jeg nu fundet en ny serie, som virker lovende og minder meget om The Paradise. Den hedder Mr. Selfridge og kører på Netflix. Indtil videre har jeg kun set et par afsnit, så jeg kan ikke sige så meget om den andet end, at det er en britisk drameserie, som foregår i starten af 1900-tallet. Man følger Mr. Selfridge, der kommer til London for at starte et stormagasin op.

Jeg tror jeg vil bruge den her regnfulde aften på seriemarathon med Mr. Selfridge. Har I set den, og er I også vilde med drama fra “gamle dage”?

Mr. Selfridge

Copenhagen Kiddo er (som den serie-geek jeg er) en del af Netflix Stream Team, hvorfor jeg deler anmeldelser af yndlingsserier til børn og voksne her på bloggen.

   

4 kommentarer

 • Den kørte på DR en overgang og er hammer god 🙂
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har selv set Mr. Selfridge og den er så spændende. For at gøre oplevelsen en tand bedre bør man helt sikker besøge Selfridge i London, da det er bare noget helt særligt :-). Downtown Abbey er også en sindsyg god serie som jeg tror du vil kunne lide. Men det er en rigtig tude serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg har faktisk set alle afsnittene af Downton Abbey. Jeg er også helt vild med den

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars dag - Glenfiddich konkurrence