Sunny days

Tid til iskaffe med lakrids

iskaffe med lakrids

iskaffe med lakridsEndelig er det iskaffetid igen! Er der noget vi elsker herhjemme – altså børnene og jeg – så er det iskaffe i alle mulige afskygninger. Jeg tror måske jeg nævnte det sidste sommer, men vi køber koffeinfri Néscafe som vi så blender med mælk, isterninger og sukker eller lakridssirup. Det er så lækkert at få sådan en efter børnehave, og så kan de holde sig mætte til aftensmaden. I dag blev det iskaffe med lakrids – en af mine favoritter! Og med masser af skum, så det meste kan spises med ske, YUM!

Jeg har fået taget hul på træning igen, og i morges nåede jeg da også lige i fitness inden jeg satte mig til at skrive. Det var skønt, men jeg kan godt mærke at det har været en lang pause. Jeg har nemlig fået en LED hovedpine! Det får jeg, når jeg presser mig selv fysisk, og eftersom det er længe siden jeg har trænet, tolker jeg det som derfor. Normalt får jeg det ellers kun efter en hård spinningstime, hvor jeg virkelig har gået til den…  Er I andre der får hovedpine efter træning?

Nå det var lige et sidespring… jeg vil smutte igen, men inden jeg gør det, så må jeg lige dele gårsdagens snapshot af Folke <3 Hav en god aften!

 photo folke_zpsa522a0b6.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

6 kommentarer

 • Uhm, elsker iskaffe. Jeg laver det også gerne selv – neskaffe med karamel og hasselnøddesmag er også brilliante til formålet. Og hvis man lige svinger stavblenderen i kanden inden, så er en skefuld peanutbutter og et drys kanel heller ikke af vejen.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Mmmm peanutbutter! Det må prøves 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk FINT billede af Folke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kan man få opskriften på den lækre iskaffe?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg laver den lidt på slum, men til to kopper kan man bruge 2 tsk nescafe, 8 isterninger og så vil jeg tro det er 1-2 dl mælk. Og sukker/sirup afhænger af, hvor sød man vil have den… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny days