Sommerferie og skønlitteratur

Back in business og et tip

I går hoppede jeg i kitlen igen efter et halvt års pause fra mit job som sonograf. Det var fedt at være tilbage og se, at jeg stadig kunne. Men hold op hvor var jeg brugt, efter sådan en vagt. Man er ‘på’ på en anden måde end mit nuværende studiejob. Men hyggeligt var det, og jeg glæder mig til at have et par vagter mere hen over sommeren, så jeg ikke mister rutinen.

I aftes kom Lisbeth med sin kat, som vi skal være plejefamilie for de næste 2-3 uger. Det bliver super hyggeligt. Hun er en en stor, dejlig bamsekat. Hende og Pixie er ikke just glade for hinanden indtil videre, og de væser og viser en del tænder. Men jeg håber det bare er et spørgsmål om tid, før de vænner sig til hinanden. Men lige nu står den på stirrekonkurrence 24/7.

I dag har F og jeg holdt fri, for vi skulle til lægen, så han kan blive undersøgt for, hvilken allergi han har. Vi krydser fingre for, at det ikke er katten. Og regner egentlig også med at det er græs-pollen. Men det bliver godt at finde ud af. Han fik taget en blodprøve og han var super sej til det. Han sagde ikke en lyd og holdt armen musestille. Han fik også masser af ros og en slikkepind bagefter. Og så fortalte sygeplejersken, at hun ville fortælle til alle de pivede mænd, at hun lige havde haft en seksårig inde til blodprøve, som var super sej. Og det lever Folke altså ret højt på lige nu 😀

Anyways til mit lille tip. På vej hjem var vi et smut forbi Føtex og fandt en masse lækkert leo-tøj i sart rosa. Det er ret fint. Vi fik blusen for 40 kr. og leggings for 59 kr. Der var også nederdele derinde. Og kvaliteten virker dejlig blød og elastisk. Så nu er tippet i hvert fald givet videre. Jeg elsker selv, når jeg finder skønne ting til ingen penge. Det er der nok ingen, der er i tvivl om. leo billigt

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Seje Folke! Håber I snart finder ud af, hvad der plager ham. Synes han har været hårdt ramt af alt muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja jeg håber også det her kan give os et svar på, hvad der præcist er galt.. men han har nemlig også bare været ramt af det ene efter det andet, og han har været SÅ træt af at være uheldig hele tiden 😉 God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie og skønlitteratur