Ticket To Heaven udsalg

Dejlig lørdag

 photo natur_zps1188afb1.jpg
Dagen i dag har været tilbragt med to over to timer på cykel. Jeg skulle nemlig ses med mine to veninder tilbage fra folkeren, og i dag skulle vi til Røvovre, hvor den ene er flyttet i hus. Holy moly en cykeltur. Jeg kan love jer for, at jeg har god samvittighed, og det minder mine ømme baller mig om, hver gang jeg rejser mig. Fantastisk, så kan jeg skippe træningen i morgen!

Jeg tog hjemvejen gennem Nokken. Jeg elsker den tur langs vandet, og jeg glædede mig usandsynligt meget til at komme hjem til de to små. Vi har haft så meget fri sammen efter jeg har afsluttet mine eksamener, og det er vanedannende dejligt. Thomas havde lavet skøn mad, og jeg kom lige ind til spisetid. Perfekt lørdag, hva?

Nu havde jeg egentlig sagt stop for udsalgsshopping til mig selv for denne gang, men så postede MM lige den smukkeste jakke, som hun havde købt på Ebay til ingen penge. Mindre end fem minutter senere, var den også klikket hjem til mig 😉

Vega fik sine nye Hummelsko på med det samme jeg så hende i børnehaven i går. Hun var ellevild og super taknemmelig. Perfekt start på sommerfest derovre som bød på pony-træk (fantastisk, ik?), tryllekunstner og fællesdans til Nik & Jay. Sikke en start på festen, men så var stemningen ligesom lagt. Der blev kastet nogle håndtegn mellem forældrene, dér!

 photo hummel_zpsd5f71ddd.jpg
 photo IMG_9282_zpsd127f08e.jpg

Jeg købte i øvrigt skoene hos Trendyshop.dk, og det var første gang, jeg shoppede der. Jeg kan kun tale varmt om det. Jeg fandt ikke skoene billigere nogle andre ateder (inkl. porto) og de kom lynhurtigt. Jeg havde kontakt med kundeservice en enkelt gang fordi jeg ikke havde modtaget ordrebekræftelsen. De var lynhurtige til at svare, og det var i øvrigt mig selv, der havde angivet en forkert mailadresse. Så de får mine anbefalinger med på vejen.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ticket To Heaven udsalg