Voksipose udsalg og meget mere

Den dag jeg viste min r… i børnehaven

Så i dag da jeg skulle hente ungerne, ik? Der stod jeg og fjollede med dem, mens de sad i Christianiacyklen og byttede cykelhjelm, bukkede mig fremover og spændte dem fast osv. osv. Det tog vel en fem minutters tid. Da jeg så rejser mig op fra forovervøjet tilstand opdager jeg, at mit skater skirt er blæst op på ryggen bagpå, og blevet siddende, så der er frit udsyn til mine bulede baller. Aner ikke hvornår det er sket, men kan se flere forældre der er i gang ved deres cykler bagved!! Oooooh no altså! Nu er jeg den mor, der har vist r… til samtlige forældre der hentede omkring 15.45, hvilket er et tidspunkt med godt gang i den. “Heldigvis” med et par mormor trusser, som var godt forvaskede, og desværre krøbet en smule ind mod midten! Jeg kan næsten ikke klare det, og i situationen begyndte jeg at grine helt hysterisk og lidt for højlydt for ligesom at gøre en joke ud af det. Det er så typisk mig altså.

Så når vi skal til sommerfest derovre på fredag, kan jeg så gå og spekulere over, hvem af de andre forældre der har set min popo. Anyways så har jeg store forventninger til festen, hvor vi blandt andet skal se børnene fra vores stue synge og danse til Nik & Jays “Hot”. En af de andre stuer var ved at øve dansen til Pharrell’s “Happy”, da jeg hentede i dag. Det var simpelthen så sødt, at jeg skulle koncentrere mig yderst meget for ikke at fælde en tåre over hvor cute de børn var. Den fik MAX gas med store armbevægelser. Jeg kan slet ikke stå for børn, der optræder.

I morgen holder vi fridag, og vi starter dagen med bloggerevent i Illums Bolighus. Det bliver hygge. Ha’ en dejlig aften!


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

13 kommentarer

 • Hahaha! Dejligt andre end mig gør den slags! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   I lige måde. Godt vi er flere om at være pinlige mennesker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria xenia

  Hahaha hvor er det bare fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, hvor er det bare sjovt! Altså det er virkelig synd for dig, men jeg morer mig altså helt vildt over det. Håber det kommer til at gå fint til sommerfesten. 😉

  Jeg har en rigtig god veninde, som altid er mega uheldig. Altså som i når man tænker “sker sådan noget virkeligt?” – så ja, så er det klart hende det er sket for. 😉

  Hun skulle for nyligt møde sin mors nye kæreste, hvilket i sig selv var lidt akavet…
  Inden hun og datteren skal ud af døren, vil hun lige skifte top og bh. Datteren får så fingrene i klemme i en dør, så hun glemmer at tage bh på under toppen. Det er jo hvad der sker…
  Men hvad der SELVFØLGELIG også sker for hende er, at hun under en samtale med moderens nye kæreste (kun de to – resten er i køkkenet), får sat sig lidt skævt med toppen, hvilket gør at hendes ene bryst falder ud (altså HELE brystet er ude), og det opdager hun selvfølgelig først efter de har talt i noget tid. 🙂 Jeg havde nær tisset i bukserne af grin, da hun fortalte det. Det er bare så typisk hende. 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo
   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan desværre ikke se dit svar… Men måske er det fordi jeg er på via mobil. Prøver lige igen senere på mac’en. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehehe, tak for dagens grin 😀 Håber du klare fredagen uden alt for røde kinder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHA! Føler selvfølgelig med dig, men tuder af grin! Er så glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, den slags sker for. Jeg havde lidt samme oplevelse engang. Min nederdel havde sat sig fast i min strømpebuks bagpå, så hele min popo blev luftet. Og jeg opdagede det først lige 2 minutter inden jeg skulle til samtale. Kikset! 😀 Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Iiih ja den er altså også slem, Maria 😀 Godt man kan grine af det bagefter.Og godt at du nåede at opdage det før samtalen HAHA!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihihi kan lige se det for mig! Det er sådan noget der også altid sker for mig.
  Jeg har også et svagt punkt for børn der optræder. Ja bare børn der er stolte eller glade over noget de viser til andre i det hele taget. Åh hvor har jeg måtte synke mange gange siden Harald startede SFO/skole…

  Vi ses i morgen tidlig!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Åh ja, det kan jeg godt forestille mig. Så bliver der kun endnu mere af den slags. Hvor hyggeligt du kommer i morgen. Tager du børnene med?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voksipose udsalg og meget mere