Ganni udsalg

Ferie på Fyn

ferie på fynDe af jer, der har læst med i løbet af sidste uge ved nok, at jeg har haft børnene en tur med på Fyn. Det har været så rart at få en masse tid sammen, og Vega og jeg har sovet sammen hver eneste nat, mens Folke har sovet hos mine forældre. Allerede da vi sad i bilen på ved mod Strib, fik jeg en sms fra min veninde, som spurgte, om det ikke var nu jeg var i Strib. I løbet af ingen tid var vi blevet inviteret ud til snobrødsbagning, tudsejagt og aftensmad.

Vega ville helst være sammen med sin mormor, så jeg tog alene afstedmed Folke. Der var flere venner fra både min folkeskole og gymnasiet, der kom med deres børn. SÅ hyggeligt! Alt imens vi var i gang med at gøre maden klar, kom der et par heste vadende ind. Totalt idyllisk men også lidt nervepirrende, når børnene ikke er vant til heste, og ikke just forstår det der med, at man ikke stiller sig lige ved bagbenene på den. Så vi rykkede lidt længere ned i haven, hvor hestene ikke kunne komme til, og så kunne mødrene slappe af vel vidende at børnene ikke blev trådt på af en hest og fædrene velviden at deres kød nu var i sikkerhed fra en sulten hestemule.
ferie på fynferie på fyn

Vi fik også besøgt Odense, Legoland og mine forældres hyggelige strandhus, hvor der altid er lækkerier i skabene. Jeg tror det fedeste for børnene hele ugen var trampolinen i mine forældres have. Der blev ikke set meget iPad, for de var konstant ude at hoppe sammen. De er de bedste venner, og jeg kan kun anbefale at få sine børn så tæt. Det er hårdt arbejde i starten, men nu er det det hele værd.
ferie på fynstrib

Og så skal I da ikke snydes for et par billeder af mine forældres hyggelige have, der rummer de dejligste små hyggekroge.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni udsalg