Zoe Karssen udsalg halv pris

At finde tid til træning

Jeg blev opereret i hoften sidste forår, og derfor er det super vigtigt, at jeg får trænet regelmæssigt for ikke at få smerter. Men nøj, hvor er det svært at finde tiden med studie og jobs ved siden af og de to kiddo’s som jeg jo vil have så meget tid med som muligt. Når først de sover, så er jeg altså ikke i humør til fysisk aktivitet. Det kan jeg lige så godt sige. Det kender de fleste sikkert?

Men nu måtte jeg på vægten for første gang siden studiestart i september og den sagde +4kg! Øøøv øv øv! Derudover har jeg stadig ret ondt i hoften, så vi måtte ligesom finde en løsning. I en uges tid har vi derfor prøvet at gøre det, at vi skiftes til ca. hver anden dag at løbe/træne imens den anden rydder op efter aftensmad og putter børn.

Det fungerer ret godt, fordi der også er lidt gulerod i at slippe for opvasken 😉 Jeg er lige kommet hjem fra træning nu, og har det så godt med mig selv. Jeg skulle ellers virkelig presses ud af døren til aften. Og lige nu, hvor jeg kun har mine jobs at tænke på og sommerferie fra studiet, så burde det være overkommeligt. Jeg håber vi kan fortsætte den gode rutine efter sommerferien.

Hvad med jer? Dyrker I motion i hverdagen, eller kan I ikke finde tiden til det?

 

 

 

   

6 kommentarer

 • Jeg kender det alt for godt. Jeg døjer med en diskusprolaps, som i den grad kræver træning. Men hverken smerterne det medfører eller tiden, der skal bruges på det, tiltaler mig ret meget. Har betalt i dyre domme for fysioterapeuter og scanninger, og den eneste, der kan give det det sidste skub, er mig selv. Jeg må igang. Nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja Ditte! Det er lige med at finde motivationen. Det lyder ikke rart med diskusprolaps 🙁 Er det noget der skal opererede på et tidspunkt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke umiddelbart. De vil gerne undgå operation så vidt muligt, og så længe jeg stadig er ung og til at træne. Men ja, det er hæmmende i mange situationer :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hvor er det surt 🙁 Min hofte hæmmer også meget, og det er efterhånden trættende at have svært ved at være på udflugt en hel dag uden at skulle sidde alene for at holde pause…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk lige begyndt at løbe igen. Efter en pause på næsten 3 år. Før jeg fik Oline løb jeg rigtig meget, men det sekund jeg blev gravid stoppede jeg pga at jeg var plaget af enorm tissetrang hver gang jeg forsøgte at løbe trods tom blære. Og siden da har jeg haft svært ved at komme i gang igen.

  Men nu har jeg endelig fundet overskuddet til det og det er så fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hvor dejligt Camilla! Udover, at det hjælper på min hofte, så bliver jeg i meget bedre humør, når jeg træner regelmæssigt. Det er tid givet godt ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoe Karssen udsalg halv pris