Den dag jeg viste min r... i børnehaven

Så er der dømt lyserød

Hummel sko

Vegas sko er efterhånden blevet så ufatteligt slidte at se på, at det var på tide at finde et par nye. Det er jo ikke fordi sko er det, hun bruger mest her i varmen. Men så kan de bruges til efteråret og på lidt køligere aftener. Jeg har netop købt disse lyserøde skønheder til hende, og jeg ved bare at hun ekser fuldstændig, når hun ser dem. Og jeg som har svoret at min datter ikke skulle fare rundt i lyserødt tøj! Men jeg synes egentlig de er meget fine, og så er der ingen grund til at tage tøjkamp hver morgen over farven på tøjet, vel?

Jeg fandt dem på udsalg hos Trendyshop, hvor jeg ikke har handlet før. Men ud fra Trustpilot, skulle det være en super butik. Så det satser jeg på. Vil man have endnu billigere Hummel, og gerne vil have fat i  nogle andre farver, så fandt jeg også en rigtig god pris på HosMormor, hvor de er sat ned med 40%. Der havde de bare ikke den lyserøde.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag jeg viste min r... i børnehaven