Little Pieces udsalg

OITNB på Netflix

ANNONCElaura preson og taylor schilling

Så fik OITNB sæsonpremiere, og i den forbindelse har Netflix udloddet nogle lækre præmier til jer læsere. Men først lige lidt om den nye sæson og det løse. Jeg har indtil videre kun set to afsnit, men jeg synes den virker super lovende. Især under første afsnit hylede jeg af grin flere gange. Blandt andet da Piper skal tisse under flyturen, eller da hendes nye cellekammerat skider, mens de andre sidder i cellen. Jo jeg har anal humor, I know,  men det er simpelthen noget af det sjoveste!

Jeg lovede også Plummum at gå lidt mere i dybden med, hvordan de to skuespillere var. Nu havde vi kun 20 minutter med dem, men de var som sagt meget imødekommende. På trods af en LANG dag, hvor vi var de sidste, så rejste de sig op og gav hånd til os, og bagefter ville de gerne høre mere om, hvilke blogs vi havde, og hvor vi kom fra.

Laura Prepon (Alex) var enormt udadvendte og sprudlede af energi og højt humør. Hun gik i dybden med sine svar til os, fortalte os om en kommende flytning til en ny lejloighed og om deres tur rundt i Europa. Taylor Schilling (Piper) var , i hvert fald denne dag, mere introvert, men stadig smilene og imødekommende. Laura og Taylor virkede til at have et super godt forhold indbyrdes i øvrigt.

Laura var derimod enormt ekstrovert. Hun gik direkte i baren efter den lange arbejdsdag og havde højlydte samtaler med nogle unge svenske fyre, som hun vist havde festet med dagen før. Hun storflirtede med bartenderen og var frisk på selfies med enhver , som spurgte. Super skøn var hun!

Der er flere af jer,  der slet ikke er med på hypen omkring OITNB, og det er da super ærgerligt! Jeg kan kun anbefale jer at komme i gang med den med det samme.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

42 kommentarer

 • Marie Louise Jørgensen

  Jeg elsker også Orange is the new black, men også Blue Bloods, White Collar, House of Cards og ikke at forglemme Bones! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Elsker OITNB og har allerede set hele 2. sæson. Ellers står House of Cards, Sons of Anarchy og Mad men også rigtig højt på listen.
  Er ret stor fan af netlix-konceptet – desværre er jeg ved at løbe tør for nye sæsoner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  3 lodder herfra 🙂

  ynglingsserie over dem alle: Desperate Housewives

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria/ Via Maria

  Åhhh jeg er også helt hooked på OITNB! Har slugt begge sæsoner på en uge, og kan slet ikke klare at jeg må vente på mere. Udover den er Mad Men en af mine klare favoritter, både fordi jeg er vild med karaktererne og tiden, men også fordi jeg selv er gift med en moderne Ad Man, ha ha;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  OITNB naturligvis! Og jeg er endnu ikke gået i gang med 2. sæson, fordi manden ikke vil tilmelde Netflix, før fodbold er færdig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Girls

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Louise Østberg

  The Big Bang Theory – ligger flad af grin Hver Gang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Løngaa

  Min yndlings serie må være da prison break blev vist. Derfor tænker jeg, at OITNB må være lige noget for mig! Elsker fængsels serier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Napper et enkelt lod på, at jeg er fuldstændig skudt i OITNB. House og Cards er også god, men den er sgu begyndt at kede mig lidt….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er en tv narkoman og har derfor en del tndlingsserier. NCIS og NCIS LA er noget af det jeg altid glæder mig til når kommer. Derudover er jeg vild med Glee ( ja ved det er noget teenage pjat), blacklist, the good wife, veronica Mars (igen teenage pjat), suits, top model, Two and a half men (de nyere de andre har jeg set 100 gange), Rita og mange mange andre men nu fik du lidt her… Men det er noget jeg altid glæder mig til at se. De sendte en overgang veronica Mars midt om natten så det satte jeg gerne vækkeur for at stå op og se og så gå i seng igen. De fleste krimi/aktion/drama, komedie og teenage serier er noget der fanger mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Søe Naldal

  Det må nu nok værre Desperate Housewives! Det var nu altså godt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Min yndlingsserie igennem tiderne er helt klart Venner :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  MIn yndlings serie er uden tvivl “Orange Is the New Black”, og jeg elsker, at den nye sæson ny endelig er kommet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikolaj With Lauritsen

  Min yndlings serie er Orange is the new black, LIGE PT, da jeg synes den er noget helt for sig selv, og den er utrolig sjov, men den kan lyn hurtig skifte stemning, hvilket jeg synes fungere super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mm… Er meget glad for Criminal Minds, The Mentalist, Greys Anatomy og OITNB (boo kun 13 episoder:o).. Af filme… Det ser jeg faktisk ikke så meget af – men er meget glad for de nye med mr downey jr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tschammer

  Min ynglinsfilm er helt sikker PS I love you… Jeg er sikker på at tude hver eneste gang jeg ser den <3 Jeg deltager gerne med tre lodder (og har delt 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Bones elsker jeg at se, og har også genset nogle af afsnittene af venner virkelig sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Møller Baun

  OITNB er klart min yndlings serie på netflix, desværre er jeg færdig (blev jeg den 10 juni) så jeg sidder og venter på tiden er gået så jeg kan gense alle de herlige karakteres, og at sæson 3 kommer i 2015 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • All time fave serie er helt klart ‘How i met your mother’.
  Jeg var så ulykkelig da den stoppede, men det er en serie jeg ville kunne gense meget!

  Deltager med 3 lodder :D!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Laursen

  Et lod tak! 🙂

  Min ynglings serie er helt klart venner. Den er fantastisk!

  FreyaLaursen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er svært kun at vælge én:) Så mine yndlingsserier lige pt. er OITNB, Suits og House of Cards. 3 meget forskellige, men vildt spændende serier:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Deltager med 2 lodder…
  Jeg har mange yndlings serier, lidt efter humør og hvilken genre jeg har lyst til… nogle af dem er:
  Matador, Game of Thrones, Bones og How I Met your Mother

  Jeg har endnu ikke set OITNB, men vil da gerne se den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  yndlings film: into the wild

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Deltager med 2 lodder 🙂
  Det må uden tvivl være De urørlige, sjov, alvorlig og meget seriøst emne inde under den fantastiske humor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings serier er uden tvivl OITNB & Gossip girl, to meget forskellige genrer, men begge fantastiske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal

  The Big Bang Theory og the 4400 er bare lige mig 😀 skrevet på blokken og delt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker netflex og alle deres serier kan da ikke vælge og håber jeg er heldig ville elske at se netflex de næste ½ år 🙂

  helle@mody.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  yndlings serie er criminal minds
  deltager med 1 lod
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Deltager med 3 lodder,min yndlingsserie er Vampire Diaries,den er så spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Klovn :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline A

  Lige nu er min yndlingserie Master of sex! 1 lod til mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsserie lige for tiden er faktisk OITNB. Jeg synes den er hylende morsom, og jeg er allerede halvvejs i sæson 2 selvom jeg næsten lige er begyndt at se serien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  Én af de smukkeste film, som jeg kan se igen og igen, er La Vita e Bella, som vist er originaltitlen (Livet er smukt). Det er en dødfin italiensk film med Roberto Bengnini om jøder og KZ-lejre. Den er forfærdelig og fantastisk.

  Jeg flipper helt ud over serier som Breaking Bad, Lost, Californication, Weeds og Walking Dead. Jeg har ikke set serier i hundrede år, så jeg er slet ikke med på noderne omkring alle de fede serier, folk ser for tiden. Vi MÅ simpelthen snart få Netflix igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Uha, der er super mange fede serier. På det sidste har yndlingsserien nok været Dexter som jeg har set for første gang. Homeland var nu også et hit. Bastian (på 4 år) fra lige set Free Willy første gang – hvilket var et super hit. Vi har alle meget gavn af Netflix herhjemme ☺️ Kommentere på FB og deler, så smider 3 lodder i puljen ☺️ Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Favorit efter OITNB er Homeland – elsker netflix

  http://www.verdensdamen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Venner er og bliver all time favorit, men der er heldigvis også mange andre gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Min yndlingsserie lige nu er vist Vikings.. Game of Thrones er også god. Shameless, som vist ikke har ramt dansk tv endnu.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg er vild med Twin Peaks og The Big Bang Theory 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  nu er jeg jo den helt store serie elsker så jeg kunne nævne rigtig mange serier som jeg følger for tiden og mange af dem er jo favoritter <3

  mine favoritter for tiden er Grimm -Game of Thrones – Inteligence – Sleepy Hollow – The 100 og mange mange flere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Hov, der er også delt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg er lidt i gang med at se “The Walking Dead”, MEN så døde ham jeg synes var mest hot, og så er jeg ikke rigtig kommet videre i den 😀 Men det skal der da rådes bod på her de kommende uger 🙂 Ellers elsker jeg også at se “Bones”.

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Mad men

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Pieces udsalg