Interiør til børn og voksne

Plat og hylende morsom film

Jeg skulle lige ind for at se de sidste afsnit af OITNB, da jeg på forsiden faldt over den her film “You don’t mess with the zohan” Det er efterhånden nogle år siden, jeg så den, så jeg kan ikke huske den i detaljer. Men jeg husker den som hylende morsom og ret underlig. Så jeg tror jeg vil lokke Thomas til at gense den i aften. Jeg trænger til at læne mig tilbage til en film, der absolut ikke kræver anden anstrengelse end krampe i mavemusklerne. Og det lille tip ville jeg bare give videre, hvis I er andre, som også godt kan lide platte film. Se den på Netflix her.

Hvis jeg skal nå at se den inden jeg falder i søvn på sofaen, så kan jeg ikke også skrive en lang beskrivelse/anmeldelse. Derfor hopper jeg på det nemme valg at linke til Politikens anmeldelse af filmen her.

Nyd jeres aften 🙂


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interiør til børn og voksne