EGG Helmet - den bedste cykelhjelm

Tryllesæt til børn

Børnene har været meget interesserede i at få et tryllesæt siden de mødte en dreng på en legeplads, som kunne trylle. Han havde lige fået et tryllesæt af sin far, og kunne allerede en masse tricks. Jeg skrev vist lidt om det, den dag vi mødte ham.

Siden da har børnene talt om, at de ønsker sådan et sæt. Jeg ved ikke helt hvilket et jeg skal vælge, men jeg har kigget på lidt forskelligt.

tryllesæt til børn

tryllesæt til børn

Begge tryllesættet herover er fra Djeco og ser rigtig fine ud. Djecos legetøj plejer at være af en rigtig fin kvalitet, og jeg kan godt lide det lidt mystiske udseende på de her tryllesæt (købes her, her og her). Det ligner ikke noget billigt skrammel fra BR. Alligevel er jeg ikke helt sikker på, at børnene er af den samme holdning, og det er trods alt dem, som skal lege med det. De er nok mere til et lidt mere traditionelt et af slagsen, som kan købes her

tryllesæt til børn

Hvad er I personligt mest til? Jeg viste dem lige til Vega, og hun er mest til det øverste med den røde tryllepose af velour. Det er nu også ret fint og mystisk. Jeg tænker også, at det er en ideel gaveidé til en børnefødselsdag til børn fra omkring 4-5 år.

Indlægget indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Shm

  Min næstyngste fik et fra hamleys til jul. Stort og med mange tricks – men kræver at man som forældre gider læse den tykke manual og lære hende alle trickene først. Men så har det også været sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Okay sejt. Jeg havde faktisk tænkt mig at gå i Hamleys da jeg var i lufthavnen, men så glemte jeg det. Måske jeg lige skal der forbi, før jeg beslutter mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EGG Helmet - den bedste cykelhjelm