Flotte skoletasker

Første skoledag

første skoledag

Jeg fik selv helt nyt tøj, da jeg startede i skole i 1989. Jeg var SÅ stolt og glad for det, og elsker at kigge tilbage på det billedet fra første skoledag. Denim i bedste 80’er-vask med farvede lommer og en lilla Roger Rabbit-taske, og glem ikke det hjemmeklippede pandehår og gårdsangersko. Det var måske ikke det smukkeste, men jeg syntes selv, at det var mega sejt, og det er da vigtigst, ikke?

Det var egentlig ikke faldet mig ind at købe et helt nyt sæt tøj til F’s første skoledag, før jeg sad og så det gamle album igennem forleden. Så kom jeg i tanke om det. Men hvad siger I? Er det noget man ‘gør’? Jeg synes egentlig jeg har købt en masse nyt og lækkert tøj til ham under udsalget, og jeg tror han er udmærket tilfreds med at vælge noget af det til sin første skoledag. Og rygsækken plus penalhus er splinternyt og fint.

Men hvad mon andre gør og tænker om det? Jeg har fundet nogle fine ting til både drenge og piger, som ville være perfekte til første skoledag (måske ikke lige sweatshirten, hvis det er varmt, men den er så sindssygt pæn, at den måtte med), men han ender nu nok bare i et sæt, han selv vælger ud fra det, der allerede er i skabet.

skoledag

Koin T-shirt 200 kr.// Zara jeans 159 kr. // Oill kasket 124 kr. (udsalg)// New Balance sneakers 269 kr. (udsalg) //

Scotch R Belle sweatshirt 499 kr. // Zara denimshorts 119 kr. // Zara glimmersko 179 kr.//

Indeholder affiliatelinks

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

4 kommentarer

 • Du siger noget. Jeg fik også et nyt sæt skoletøj. Det var en ret vild ting at vide, at den dér kjole hang og ventede til første skoledag. Jeg ved ikke. På den ene side er der noget særligt over et sæt tøj specielt valgt på forhånd til den dag. På den anden side betyder det måske ikke så meget i virkeligheden… (Heldigvis har jeg 4 år endnu til den slags overvejelser!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja du beskriver præcis de tanker jeg har haft. Men til gengæld tror jeg, at F vil stille sig tilfreds med at vi udvælger et sæt en uges tid før, som han rigtig gerne vil have på. Jeg er ikke rigtig typen, der får købt nyt tøj til store begivenheder. Selvom jeg ELSKEDE, når vi skulle til familiefest, da jeg var barn, og derfor skulle ud for at finde fint tøj.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik personlig selv ihvertfald vælge et nyt sæt tøj da jeg startet i skolen, men tror ikke jeg vil gøre det når lillepigen starter næste år…

  Men tror også kulturen er lidt anderledes nu – syntes generelt sæt at børn har mere tøj, og får det oftere… Vi fik ihvertfald KUN tøj når vi virkelig ikke havde noget mere der passede – og vælge tøj selv var kun til jul og bursdag…
  Har ikke opfattet det som at det er så vanlig idag at give nyt tøj til det i hvertfald:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Nej jeg tror du har helt ret. Der er sket meget siden vi selv var børn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte skoletasker