Mini Rodini udsalg halv pris

Skal du tisse?

Nej, jeg danser bare…

Nej, den sidder bare lige fast…

Nej, jeg troede bare jeg skulle, men så kom jeg i tanke om, at jeg ikke skulle alligevel… (sjovt nok lige inden en tur i havet, måske synede hun en anden mulighed)

JEG SKAL IIIIIKKEEEE!!! Har jo sagt det…

Er mine børn de eneste, hvor man nærmest skal forhandle for at få dem ud at tisse, hvis de lige er i gang med noget sjovt? Det er heldigvis ikke hver gang, men pænt tit. Det slog mig, at jeg ikke var den eneste, da jeg hørte en anden mor nede ved Kulturhuset som havde en lang diskussion med sin datter om at NU skulle hun altså tisse.

Hvilke undskyldninger har jeres børn?


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

10 kommentarer

 • Jeg har en dreng der underlig nok skal og kan nummer 2 hver gang han ser et nyt toilet han ikke har prøvet før. Jeg ved ikke hvordan han bærer sig ad, men det kan ske flere gange om dagen. Han er 4 år gammel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Åh nej, det må være lidt pinligt at skulle spørge om det hver gang I er en butik eller andre steder. Jeg kan huske en overgang, hvor min søn fandt ud af, at Irma havde et kundetoilet. Der var vi stensikre på at hun skulle tisse HVER gang vi var derovre at handle. Han følte sig virkelig hjemme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Her sætter R sig ned, når det brænder på med svaret “jeg sidder bare lige lidt ned”. Vi forhandler også tit om tissetåren, især inden vi skal køre, så det er åbenbart obligatorisk at skulle skændes om det med småbørn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her går han ikke engang op i at finde en undskyldning… “Jeg giiiider ikke!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH! Dem har vi hele tiden. “Nej, sagde jeg jo!”, “Nej, jeg vil ikke have du spørger mere!”, “Nej, jeg skal bare lige…”. Gud, hvor er der mange undskyldninger. “Jamen, vi skal ud og køre langt nu Marius” – “Jamen, jeg skal IIIIKKEEEEE!”
  Når han så går med på toilettet alligevel, siger han med det samme “Hov, jo, jeg skal tisse alligevel, kan jeg mærke!” eller “Nårh ja, jeg må hellere lige tisse, så jeg ikke kommer til at tisse i bukserne”… Man skal åbenbart igennem den mur dér først.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Haha ja, det er mærkeligt at de ikke gør det frivilligt, men først når det er liiiige ved at gå galt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙂 kender det jo alt for godt!!! Jeg må bide mig selv i tungen for ikke at spørge hele tiden. Hun sætter sig altid ned, stivner helt, men NÆGTER at skulle tisse, men det skal hun jo. Altid!!! Så dumt! Men mon ikke de fatter pointen en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jo en eller anden dag… forhåbentlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Rodini udsalg halv pris