Dagens mor i American Vintage

Sommersjov for børn på en regnvejrsdag

 photo foto1_zps1ec26007.jpg
I går testede jeg et nyt koncept med mine kiddo’s på Fisketorvet. Nemlig deres sommerferiebilletter.

Der er til mange timers sjov i billetterne. De to sjoveste ting, og det som gør billetterne værd at købe, er helt sikkert en biografbillet med popcorn og en kanalrundfart. Derudover er der lækker håndlavet chokolade fra SV. Michelsen og en burger på Mc Donalds. Resten af tingene er mest en masse skrammel, blandt andet et stykke legetøj til en 5’er fra Fætter BR og en oppustelig hammer fra Silvan med deres logo på, som er virkelig grim. Men jeg gætter på, at børnene alligevel kommer til at få en masse sjov ud af dem, når de skal “kæmpe” med dem. Børnene syntes generelt, det var fantastisk at kunne gå rundt mellem forskellige butikker og vælge gratis ting.

Et lille ønske til Mc D er, at de laver kuponen om til et Happy Meal, da børnene (også de andre med sommerferiebilletter) alle blev helt ekstatiske, da de så det medfølgende legetøj til Happy Meals. Så både jeg selv og de andre forældre jeg mødte, endte med at købe Happy Meal i stedet for at bruge kuponen.

Sommerferiebilletterne består af ni forskellige kuponer, og de behøver ikke at blive brugt på samme dag. De koster 100 kr, så de er allerede tjent ind med biografbillet og kanalrundfarten. I kan se, hvad der ellers følger med lige her. Kortet købes ved informationen, og man skal betale kontant.

Vi ville egentlig have været i biografen, men vi fandt ud af, at den film vi gerne vil se, først går på lørdag. Så vi har udskudt filmen til lørdag formiddag, hvor vi så tager kanalrundfarten efterfølgende, hvis vejret er godt. Jeg kender mange, som ikke er så glade for at gå i center. Og nej, selvfølgelig er det ikke det samme som at gå en solskinsdag inde i smukke København, men nogle gange er det bare nemt – især hvis man har barnevogn med. Og så kan jeg godt lide, at de både har Søstrene Grenes, H&M og Bahne plus, at man lige kan få handlet ind i Føtex samtidig med, at man er der. Og så ligger det bare så utroligt tæt på, hvor vi bor.

 photo fisketorvet_zpsd465add4.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor i American Vintage