Popupshop udsalg 70%

Tv serier: Orphan Black

orphan black

Den foregående måned har jeg fået øjnene op for en ny serie på Netflix – nemlig Orphan Black. Jeg fik den anbefalet af en finsk blogger, da jeg var i Stockholm med Streamteamet. Jeg lokkede Thomas til at se den med mig, og vi var ret hurtigt solgt, og lavede mange aftener i træk ikke andet end at se serien, så snart børnene sov.

Orphan Black er en science fiction serie, men lad jer ikke skræmme væk af det, for den er altså virkelig spændende! Seriens hovedperson er Sarah Manning, som er lidt af en svindler. Hun er vidne til en kvindes selvmord. Kvinden ligner Sarah til forveksling og hun stjæler i en spontan beslutning kvindens taske og opsøger hendes hjem. Hun overtager kvindens identitet og herefter bliver det kun vildere og vildere imens man ledes ind i seriens koncept. Jeg vil ikke fortælle så meget mere, for vil nødigt komme til at afsløre for meget. Men jeg kan kun anbefale jer at se et par afsnit. I bliver helt sikkert lige så fanget, som vi gjorde.

stream team

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popupshop udsalg 70%