Vil I vide kønnet?

Børneserie: Vilde kræ

Det er blevet tid til endnu en Netflix post. Jeg er selv lige blevet færdig med anden sæson af House of Cards- er du gal, den serie er CRAZY!! Frank er jo psykopat, og alligevel tager jeg mig selv i at holde med ham, når han er i modvind. Det er sgu da også lidt sygt. Har I set den?

Anyways, jeg ville faktisk skrive om børneserier den her gang. Børnene (især Vega) er blevet fuldstændig hooked på serien Vilde Kræ (Wild Kratts på engelsk), og hun bruger utroligt meget tid på at citere serien. Det er en anelse trættende at høre på, men samtidig vildt sødt.

Serien lærer børnene en masse omkring biologi og naturen og om at gøre en forskel, og det er ret fedt så stort et indtryk det har gjort på især Vega. Når vi ser en sommerfugl, ryger det pludselig ud af hende: “Hov!! Der er en Monark!! Det er den der er brune og hvide og sorte, mor“. Eller andre gange fortæller hun lige pludselig en meget fin anekdote om, hvordan det er vigtigt at inddrage alle, så der ikke er nogen der føler sig udenfor i et venskab, og så sætter hun det sammen med en episode fra børnehaven for eksempel.  Det er ret sødt.

Så ja, hvis jeres børn også er vilde med Netflix, så kan jeg kun anbefale jer at introducere dem for Vilde Kræ.

stream team

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil I vide kønnet?