Test by Kier sko

Norlie AW14 – favoritter til drenge og piger

 photo Skaeligrmbillede2014-08-21144747_zps78ce89fb.pngnorlieSå kom Norlies AW14 kollektion på webshoppen. Der er nogle lækre sager til drengene i denne kollektion. Som I kan se, er det deres sweatshirts, der har fanget min opmærksomhed. De er ret fine, men kommer mere til deres ret på den her side.

Der er også nogle fine styles til pigerne, og jeg har fundet mit favoritprint, som I kan se. Det kan sættes sammen med en masse forskelligt, og er i det hele taget bare rigtig fint. De køligere farver matcher Vegas lyse hud og rødlige hår rigtig godt, synes jeg. Bare ærgerligt, at vi ikke altid er enige 😉

norlie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test by Kier sko