Loppefri efter sommerbesøg

Smuk kollektion fra Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor

Lige siden januar, hvor jeg så AW14 kollektionen fra Petit by Sofie Schnoor for første gang, har jeg glædet mig til det smukke tøj skulle ramme hylderne. Nu er det så småt ved at være ude i butikkerne, og det er jo lige så smukt, som jeg husker det.

Der er så meget fint, at jeg har haft svært ved at vælge de ting der skulle herhjem. Stilen er rå og grunge, og der er lagt vægt på en masse lækre detaljer. Jeg er vild med det! Min fornemmelse er, at der er lagt lige så mange kræfter i kollektionen til drengene, som til pigerne, og det er altså noget der vinder en drengemors hjerte 😉 Jeg har fundet en del ting fra den nye kollektion lige her, ikke mindst den smukkeste strik i leopard, som jeg så gerne vil have til både Vega og mig selv. Og hvis I stadig er på udsalgsjagt, så er der en del fra sommerkollektionen til halv pris her.

Jeg har allerede bestilt for en mindre formue, og jeg måtte endda undlade yndlingsitem nummero uno – nemlig den smukke, bløde leopard-cardigan. Men man skal jo stoppe et sted – især når man er på SU, har tre børn lige om lidt (!) og har købt bil.
petit by sofie schnoor støvlerStøvlen er også fra Petit by Sofie Schnoor, den er max lækker og kan købes her til de lidt større piger.

Indlægget indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppefri efter sommerbesøg