Flotte pusletasker

Smag Verden Gadefest

Smag Verden GadefestI dag skulle Thomas fortsætte projekt badeværelse, så jeg proppede ungerne i Christianiacyklen, og trillede ud til Prags Boulevard til gadefesten “Smag Verden”, hvor der var mulighed for at smage på mad fra alverdens kulturer. Der var masser af mennesker, musik og optrædener, og vi hyggede os med en tur gennem gaden, hvor børnene fik balloner, hørte musik og duftede til spændende krydderier. På grund af menneskemængden og det faktum, at jeg var alene med dem, valgte vi at gå et lidt mere stile sted hen for at købe noget mad til dem.

Smag Verden GadefestVi smuttede forbi Kvarterhuset ved Sundby Bibliotek. Her kom jeg nemlig en del, da jeg var på barsel med Folke for 6-7 år siden, og det bragte en masse gode minder frem om verdens bedste mødregruppe og den søde barselstid med kun et barn. Der kunne man sludre i timevis uden at tænke over at skulle hen og hente den største. Jer med flere børn, kan vel huske hvor stor forskel der er på første og anden barsel?

Smag Verden GadefestI Kvarterhuset er der fem forskellige børneretter, og de valgte begge to en børnebrunch til 59 kr. Der var super god service, og da F ikke ville have røræg på, fik han i stedet en ekstra pandekage og et ekstra glas yoghurt. Stedet kan klart anbefales, og om sommeren kan man sidde udenfor og spise i skyggen, for de spænder et stort lærred (?) ud over deres spisepladser. Det kan jeg huske, at vi var ret glade for i mødregruppen, da børnene var de der seks måneder og ikke måtte få sol. Der er åbent fra cafeen og ind til biblioteket, hvor der er lidt legetøj og Bobles tumledyr og selvfølgelig masser af bøger at kigge i.

kvarterhusetDet var virkelig en god dag, og efter den lange tur satte vi os hjem med iPads og computer i sofaen og nød at sidde sammen hver for sig og koble af 😉


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte pusletasker