Efterårsklar med Soft Gallery

Test by Kier sko

bykierFolke har testet et par sneakers fra By Kier nu her, hvor vejret er blevet lidt for koldt til sandaler. Han har tidligere haft et par sneakers med snørebånd, og selvom han sagtens selv kan binde snørebåndende, så var det en kæmpe lettelse for ham, at han nu kunne teste et par, der bare skulle hives på, og så lukkes med en enkelt velcrostrop.

Det har fungeret super godt, og han har hver morgen foretrukket skoene fra By Kier frem for sin snøresko. F har en forholdsvis bred fod, som godt kan gøre det svært at finde sko, som ikke klemmer i siderne, men heldigvis har der intet problem været med de her sneakers. De er lavet af læder og har holdt fint i snuden på trods af leg på våd asfalt og Amager Fælleds smattede stier.

Priserne på skoene er rigtig fine. Den model F har testet er fra en tidligere kollektion, men de spritnye modeller koster 549 kr., hvilket må siges at være meget rimeligt. På By Kiers hjemmeside, er det muligt at se både længdemål på deres børnesko, men også breddemålet, hvilket er rigtig rart, når de nu skal købes online. Herunder har jeg fundet nogle sneakers fra By Kiers AW14 kollektion, og jeg er især vild med den sølvfarvede med leo-stjerne.

Hvad siger I? Har I haft By Kier til jeres børn?

by kier


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsklar med Soft Gallery